Skip Navigation Links

TP, CHP, MHP ve Ömer..

Yoğun geçen haber trafiğine siyasette de yenilikler ve ilklerle yarın seçim varmış gibi bir hareketlilik başladı. Sessiz sedas

Gazete Köşesi   A+a-

Yoğun geçen haber trafiğine siyasette de yenilikler ve ilklerle yarın seçim varmış gibi bir hareketlilik başladı.
Sessiz sedasız sürdürülen Abdüllatif Şener’in lideri olduğu Türkiye Partisi teşkilatlanmasına bir taban ve halk hareketi adının verilmesi, ideoloji partisi olmayacağına vurgu yapılması, milli ve manevi değerler üzerinden siyaset yapılmayacağının sözünün verilmesi beni fazlasıyla mutlu etti. Türkiye’nin böyle bir oluşuma uzun süredir ihtiyacı vardı ve sonunda Türkiye Partisi teşkilatlanma sürecinde sonuçlandırma sürecine kadar geldi. Yelken Kulübü’nde düzenlenen toplantıda Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Işık’ın sözleri ve yöneltilen sorulara doyurucu yanıtlar vermesi, agresif siyasetten uzak bir tablo ortaya konması da gelecek adına umut veren hareketler oldu. Türkiye’ye hayırlı olsun..


CHP:
CHP’de yeni katılımlar ve ilçe başkanı Nihat Karpuz’un elini güçlendirecek hareketler içinde olması de gündemde olan konular arasında yer aldı. Ne olacak bu CHP’nin hali? Sorusunu sormamıza neden olan karmaşık hareketler dizisi, “Aziz Yazar’cılar, Nihat Karpuz’cular ve de Yusuf Civelek’çiler” olarak üç ayrı grubun olması ve de bir araya gelememenin, ‘Bir ve beraber’ olamamanın sıkıntısı CHP içinde yaşanıyor.
Tabiî ki sancısız doğum olmaz..
Mutlaka sıkıntılar yakında sona erecektir. Tabloyu bu hale getirenlerin kenarda oturup izlediklerini ve kahkahalar attıklarını görünce, bu kadar akl-ı selim adam nasıl böyle bir oyuna gelir? Diye düşünmeden edemiyor insan!!!

MHP:
MHP’de İlçe Başkanı İbrahim Gül dönemi Pazar günü Grand Plaza’da yapılacak kongre ardından başlayacak. Bölgemiz siyaseti, genç, dinamik ve beyefendi bir adamı, adam gibi adamı kazandı. Her zaman takdir ettiğim İbrahim Gül’ün siyasette çok daha iyi yerlere geleceği yönündeki inancım artıyor. İbrahim Gül’e hayırlı olsun diyorum..


Ömer:
Sevgili dostum Mega Tv Haber Müdürü Ömer Soylu dünyaevine girdi. Sade ama bol protokollü bir nikah sonrası evliler kervanına katılan Ömer Soylu kardeşime ömür boyu sağlık, mutluluk ve bol çocuk diliyorum.. O şen kahkahalarının eksik olmamasını Ömer kardeşimden dilerken, basın camiasının yeni yengesi Zeynep Soylu (Çakır) kardeşimin de çok anlayışlı olmasının önemine işaret etmek istiyorum. Gazetecinin programı belli olmaz, gece kaçta eve geleceğini kendisi de bilemez ama kadın her zaman eşinin erken eve gelmesini ister. Bu sorunları hepimiz sıklıkla yaşıyoruz. Ömer Soylu kardeşimle Zeynep Soylu (Çakır) kardeşime bu konuda titiz olmaları gerektiğini hatırlatıyorum..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet