Skip Navigation Links

Mardin..

Hafta sonu Mardin’deydik.. Öyle bir gezi oldu ki, hem de ne gezi.. Uykusuz, yorgun ama bir o kadar da keyifli.. Doğu insanının m

Gazete Köşesi   A+a-

Hafta sonu Mardin’deydik.. Öyle bir gezi oldu ki, hem de ne gezi.. Uykusuz, yorgun ama bir o kadar da keyifli..
Doğu insanının misafirperverliğini mi, tarihi güzellikleri mi, kısıtlı imkanlarla hizmet üreten belediye başkanlarını mı, dinler ve dillerin oluşturduğu mozaiği mi anlatayım?
Bence bunları bana anlattırmasın kimse..
Yaşaması keyifli, anlatması ve cümlelere dökülmesi zor bir seyahat oldu bizim için..
Herkes gitsin kendi yaşasın bence..
Mardin bu! Anlatılmaz yaşanır kısaca ..
İskenderun Mar-Der yönetimi başta olmak üzere, İskenderun Basını’nı ağırlamada sınır tanımayan tüm Mardin’li dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kılıçdaroğlu..
Cumhuriyet Halk Partisi’nde bana göre yeni bir Gandi döneminden çok, yeni bir Karaoğlan dönemi başladı.
Merhum Başbakan Bülent Ecevit’in devamı olacağına inandığım Kemal Kılıçdaroğlu büyük ilgi görüyor.
Farklı siyasi görüşlerden bir çok kişi hayatında ilk kez CHP’ye oy verebileceğini söylüyor.
Türkiye’de siyasetin yeniden şekillenmeğe başladığını birkaç yıldır dillendiriyorduk. Kaset skandalı yaşanmasaydı Sayın Deniz Baykal’ı o koltuktan indirmek de mümkün olmazdı zaten.. AK Parti’nin oldukça memnun olduğu Sayın Baykal, CHP’nin hiçbir zaman iktidar olamamasının birinci nedeniydi.
İktidar sözünü telaffuz etmekten her zaman imtina etmiş, ebedi muhalefet Baykal’lı CHP’den sonra, daha adaylığını açıklamasıyla birlikte iktidar sözü hep bir ağızdan telaffuz edilmeğe başlandı CHP’de..
Tek partili bir dönemi 7 yıldır yaşayan Türkiye, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile seçimlere kadar hem güçlü bir muhalefet yapacak, hem de iktidar yürüyüşünde daha emin adımlarla ilerleyecektir.

Aziz Yazar!

Hatay CHP’de de yeni bir dönem anlamına gelen Kılıçdaroğlu dönemi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanlarından Nihat Matkap’ın Parti Meclisi’ne girmesiyle Yazar, Çay ve Durgun’un son dönemi gibi bir tablo ortaya koyuyor.
Halbuki CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar başarılı bir yerel seçim dönemi geçirdi ve İskenderun merkez ile yedi beldede seçim kazandı. Yazar, tüm ısrarlara rağmen kendi adaylarını savundu ve İskenderunla birlikte beldeleri kazandırdı. Bu bir başarının belgesidir aslında. Sayın Yazar için Kılıçdaroğlu dönemi son olmamalı ve hatta yeni bir başlangıç olmalıdır..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet