Skip Navigation Links

Helal size..

Çıkarken akmayan ter, inerken gözyaşına dönüşür! Allah herkese yaşamında helalinden ter dökmeyi nasip etsin. Dev ya

Gazete Köşesi   A+a-

Çıkarken akmayan ter, inerken gözyaşına dönüşür! Allah herkese yaşamında helalinden ter dökmeyi nasip etsin. Dev yatırımların altına imza atarak göğsümüzü kabartan Tosyalı, Atakaş, Baştuğ ve adlarını tek tek saymak mümkün olsa sayfalar sığmaz onlarca gurur abidesi isim gibi..
Ne mutlu ki; Osmaniye Tosçelik açılışında yaşanan gurur tablosunu yaşayanlardanım. Devletin ve işdünyasının zirvesi orda bu gurur tablosunu hep birlikte yaşadık. Darısı MMK-Atakaş, Baştuğ-Yolbulan ve İlhanlar yatırımlarının açılışlarına..
Lami-cimi yok bunun..
Kelimeleri, cümleleri esneterek, kıvırarak ifade edilecek duygular değil bunlar..
Harbice, delikanlıca, samimiyetle söylenmesi gereken sözlerle: HELAL OLSUN SİZE YAZDIĞIM HER CÜMLE, HER SATIR..
Sözü uzatmanın pek de anlamı yok aslında.. Zaten kaleme alınacak, cümlelere sığacak bir ortamı da bulamıyorum. Kelimeler kifayetsiz kalırken, o duyguyu sadece yaşamak lazım diyorum..

Akbay-Erten ve Yaran..
İskenderun Belediye Meclisi’nin son oturumunu çözebilmiş değilim. Zaten konuştuğum bir çok meclis üyesi de çözmüş değil!!!
Bir bilgi eksikliği bir iletişimsizliktir gidiyor. Meclise idare tarafından sunulan önergelerin açıklama yapılmaksızın, bilgilendirmeksizin getirilmesi, hiç de hoş olmayan tartışmalara neden oluyor.
Çok değerli bir hukukçu olan Avukat Bülent Akbay’ın düşüncelerine, oturtmayı amaçladığı anlayışa saygı duymamak mümkün değil. Bir hak ve adalet savunucusu olan Avukat Bülent Akbay’ın bugüne kadar hiçbir haksızlığa karşı sessiz kaldığına şahit olmadım.
Hepsi birbirinden değerli meclis üyelerinin kesinlikle İskenderun’a hizmet için aynı aşk ve şevkle çalıştıklarından kuşkum yok. İletişim sorununun sadece dünya görüşlerinden kaynaklandığı kanaatindeyim.
Sayın Doğan Erten’le geçtiğimiz günlerde bir araya geldiğimizde duyduklarıma şaşırmadım. Çünkü Sayın Erten, en güzeli ve iyiyi yapmak için çaba sarfedeceklerini söylerken, belediyenin ve meclisin işleyişine olumlu katkı yapmak için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Yıllardır yakından tanıdığım Sayın Erten’in samimi duygularına katılmamak mümkün değil.
Bir de benim için çok özel bir insan, Sevgili İbrahim Yaran var. Son zamanlarda fazla gerildi ve düşüncelerinin anlaşılması için çaba sarfetti. İskenderun’da gazetecilik yaşamımda ilk tanıdığım isimlerden birisi olan Sevgili İbrahim Yaran’ın ne kadar iyi niyetli ve memleketine aşık bir adam gibi adam olduğunu zamanla bütün bölge halkı iyi anlayacaktır.
Dostluğundan gurur duyduğum Sevgili İbrahim Yaran’ın, Yeminli Mali Müşavir olması nedeniyle işlerinin yoğunluğunu çok iyi biliyorum ve sadece memlekete hizmet için İskenderun Belediye Meclisi’ne zaman ayırması da takdir edilmeyecek gibi değil. Her şeyin zamanla düzeleceğine ve iletişim sorunun ortadan kalkacağına hiç ama hiç kuşkum yok.
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet