Skip Navigation Links

Nevzat Barak..

Sevgili dostum, büyüğüm, ağabeyim Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak, AK Parti seçim bürosunu ziyaretinde herkesin d

Gazete Köşesi   A+a-

Sevgili dostum, büyüğüm, ağabeyim Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak, AK Parti seçim bürosunu ziyaretinde herkesin duygularına tercüman olmuştur. Diline, yüreğine sağlık diyorum.. Yıllardır seslendirilemeyen, net söylenemeyen, sadece üstü kapalı imalarla anlatılan ifadeleri üç dakikalık konuşmasıyla bakın nasıl özetlemiş. Verdiği mesajla seçimin sonucuna da etki edecek bir çıkış yapan Nevzat Barak ağabeyimi kutluyorum. Bana göre gelecekte sağın genç, dinamik ve ileri görüşlü lideri olmaya da adaydır Nevzat Barak.. çok dikkatli okunması gerektiğine inandığım konuşma metnini aynen yayınlıyorum.. Sevgiyle kalın..
Nevzat Barak:
“Biz de bugün İskenderun belediye başkanlığı seçimleri dolayısıyla gerek aday adaylığı sürecinde gerekse adaylık aşamasından sonra 9 bin 800 tane üyesi bulunan Kırıkhanlılar Derneği olarak Seyfi kardeşimize iade-i ziyaret yapmış olduk.
Şüphesiz ki İskenderun bugüne kadar ki yönetim anlayışıyla belirli bir süreci yaşamaktadır. Bu sürecin temel ekseni İskenderun’da sosyal doku bozulmuştur. Sosyal dengeler bozulmuştur.. Bugüne kadar ki İskenderun’daki mevcut yönetim kardeşler arasında ki kavgayı esas almıştır. Kesimler arasında ayrıcalık yapmak suretiyle milli ve manevi hassasiyetleri üzerinde polemik üretmiştir. O nedenledir ki bugün Ak Parti adayımız, CHP adayımız gerekse MHP adayımız hepsi İskenderun’da bir değişimden bahsetmektedirler.. Bu değişim aslında kişilerin değişimi değildir. Bu değişim aslında bu İskenderun’da mevcut olan İskenderun’un sosyal dokusu üzerinde sorun yaratan anlayışın değişimidir. Biz de bu arkadaşlarımıza sırasıyla destek verdiğimizi bu anlayışın arkasında olduğumuzu ifade etmek açısından arkadaşlarımıza iade-i ziyaret yaptık. Güçlü bir teveccüh gösterdiniz sizler de Orhan kardeşime Seyfi kardeşime hayırlı olsun diyorum.. 30 Mart’ta yönetime gelecek ekiplerin İskenderun’un vizyonunu açacak İskenderun’un sorunlarını çözecek ve İskenderun’da bu zulme dayalı propagandaları bu milli ve manevi hassasiyetlere dayalı ayrıştırma anlayışlarını sona erdirecek olan bir yönetim anlayışıyla İskenderun’a yeni bir vizyon katacaklarına inanıyorum. “
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet