Skip Navigation Links

Ne edim ben sana!!!

Allah kahretsin ki, yine haber ve yazımızın konusu Karaağaç!!! Geçtiğimiz sayıda Karaağaç Beldesi’nin önemine vurgu

Gazete Köşesi   A+a-

Allah kahretsin ki, yine haber ve yazımızın konusu Karaağaç!!! Geçtiğimiz sayıda Karaağaç Beldesi’nin önemine vurgu yapmıştım. Çalışmayan, üretmeyen, halkına hizmet etmeyen ve de oturduğu yerden belde için bir lütuf olduğunu anlatan bir belediye başkanı!!!
Bu kadar büyük bir bütçeyle iş yapamayan bir belediye yönetimi olabilir mi?
Ve halkına rutin hizmetleri bu kadar pahalı veriyor olması da cabası!!!
Yaptığımız habere, bizlere yanıt verdiği gazeteyi arada bir işi düştükçe çıkaran Karaağaç Belediye Başkanı Sayın Necmettin Acar, aynı gazeteyi yakında günlük çıkarmaya başlayacakmış!!! Neden acaba? Saklayacak, gizleyecek neyi var? Yakında onları da bir bir açıklayacağız!!! Hem Bağımsız Yargıya ihbar niteliğinde olacak bu duyurumuz ve sonrasında gazetemizden Karaağaç Belediyesi ile ilgili haberleri keseceğiz. Neden mi? Yargıya intikal etmiş bir mevzu üzerine yayın yapmanın etik olmadığına inandığımız için..
Tam bu noktada, gazetemizden bir yalan haber hazırlamak ihtiyacı hasıl oldu. Doğruyu yazdık öfkelendi Sayın Belediye Başkanı, bari yalanları yazalım da, yapamadığı hizmetleri bir bir anlatalım da yapmış kadar olsun, mutlu olsun istedik!!!
Ondan sonra da bağımsız yargı gereğini yapacaktır.
Bugüne kadar sadece ve sadece onurlu ve şerefli bir yaşam sürme gayreti içinde olduk. 8. Gün Gazetesi’nin ilk sayısından yani 5 yıldan bu yana bir tek iftira, kişilik haklarına saldırı veya hakaret içerikli bir tek haber dahi yayınlanmadı!!!
Rutin habercilik hizmetini, halkın haber alma hakkı görevini yerine getirirken, hiçbir hakaret, kişilik haklarına saldırı olmaksızın kaleme aldığımız Emlak Vergisi ve Su zammına tepkilerle ilgili haberimizin yalan olduğunu iddia edenler, neden bizleri mahkemeye vermek yerine gazete manşetlerinden haber yaparak doğru yoldan ayrılmamızı sağlamaya çalıştılar? Neden bu tahammülsüzlük? Madem yalan yazıyoruz, madem iftira atıyoruz ver beni mahkemeye!!!
Hesaplaşma yeri gazete manşetleri, sokak ortasında darp etmek veya tehdit etmek değil, hak arama mercii bağımsız yüce yargıdır!!! Eğer suçluysam cezama razı olurum ve de kamuoyundan özür dilerim. Amma velakin, haklıysam ve nitekim de öyle, Sayın Necmettin Acar, halkına hizmet etmeyip, maaşını hak etmediği için halkından özür dilemelidir!!!
Çalışan üreten, halkına hizmet eden belediye başkanlarını örnek gösterdim ki, bu belediye başkanları kısıtlı imkanlarla harikalar yaratırken, büyük bir bütçeye rağmen hala Karaağaç’ta hizmet olmaması düşündürücü değil mi?
Sayın Belediye Başkanı Necmettin Acar, halkın yararına ciddi bir yatırımı başlatsın, yine aynı şekilde gazetenin manşetinden ayakta alkışlamazsam şerefsizim!!!
Bu da belgesi olsun!!!
Benim derdim, çalışmayan, üretmeyen, halkına hizmet etmeyen anlayışla!!!

 

 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet