Skip Navigation Links

Amman dikkat!!!

Suskunluğum asaletimdendir! Her lafa verilecek bir cevabım var.. Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye? Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Gazete Köşesi   A+a-

Suskunluğum asaletimdendir! Her lafa verilecek bir cevabım var.. Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye? Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!!!
Öyle bir süreç yaşıyoruz ki, nerdeyse birkaç gün kala saatler geri sayıma alınacak..
Öyle bir heyecan kapladı ki insanları, herkes ne olacağını merakla bekliyor.. Ya yeni bir dönem başlayacak, ya da her şey aynı kalacak..
Mitinglerde üsluplar sertleşti.. Nerdeyse meydan savaşına döndü ortalık.. Ağzı olanın konuştuğu günlerde gerilim de bir yandan zirve yapmak üzere.. Tansiyon zirve yapmış.. Ne adaylarda konuşacak takat kalmış ne de çalışmalarda gece-gündüz demeden koşturan taraftarlarda adım atacak hal kalmış..
Öyle şaşıyorum ki bazen.. Siyasetten uzak, gelişmelerin farkında olmayan, saf, tertemiz kalmış öyle bir kesim var ki, kime neden oy vereceğini de bilmiyor..
Ama son günlerde bari sağduyu hakim olmalı diye düşünüyorum.. Payas, Belen, Gözcüler ve Karaağaç’ta gerilimin her geçen yükseldiği gözleniyor.
Payas’ta Belediye Başkanı Bekir Altan’a sopalarla saldırıda bulunuluyor. Çirkin hareketler bunlar.. Kavgayla dövüşle olmaz arkadaşım olmaz..
Bu bir seçim..
Demokratik bir ortamda yaşanması lazım gereken seçimlerin, bu şekilde anti demokratik bir ortama dönüşmüş olması da düşündürücü.. Bazı rant çevrelerinin de bu işte parmağı olduğu kanaatindeyim..
Aklı sıra, destekledikleri adayın kazanması onlara büyük rant kapısı olacak..
Daha önce de uyarmıştım.. Adaylar oldukça sakin de, taraflarda fanatikler rahat durmuyor diye..
Yine bildik yalaka ordusu işbaşında anlayacağınız.. Kendilerini fasülye gibi nimetten sayan, adayın gözüne girip ceplerine üç beş kuruş harçlık almak isteyen cep harçlığı kahramanlarının çirkin hareketleri bunlar.. Emniyet güçlerine bu konumda çok iş düşüyor.. Onlara da Allah yardım etsin.. Gece-gündüz demeden var güçleriyle çalışıyorlar.. Neticede polisin de yapacağı sınırlı.. Her bir kişinin başına bir polis mi diksinler.. O da kafi gelmez.. Yine rahat durmaz bu cep harçlığı kahramanları!!! Şurda bir kaç gün kaldı.. Bari kan dökülmeden, olaylar büyümeden şu seçim sürecini bir atlatalım hayırlısıyla.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hoşçakalın..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet