Skip Navigation Links

Kurtoğlu’nda Belen Tava Yemeden Gitmedi..

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Kurtoğlu Restoran’da Belen Tava ve peynirli künefe yemeden Hatay’dan ayrılmadı..

Gündem   A+a-

    Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, valilik binasında düzenlenen veda töreninin ardından ailesiyle birlikte yola çıktı ama Hatay’dan ayrılmadan önce de meşhur Belen Tavası’nın merkezi olan Kurtoğlu Restoran’da son kez kuşbaşı tava ve peynirli künefe yemeden gitmek istemedi.

    Belen Tava ve Peynirli Künefe’nin Türkiye ve Dünya ülkelerine tanıtılması için büyük çabalar sarfeden ve katkılarıyla da büyük hizmetlerin altına imza atan Hatay eski Valisi Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’in iz bırakan hizmetleri hafızalardan silinmeyecek kadar çok.

    Hatay’dan ayrılmadan önce Belen’in meşhur kuşbaşı tavasını Kurtoğlu Restoran’da ailesiyle birlikte yiyen Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’e yemekte, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı, Payas OSB Başkanı Nihat Akkatoğlu, Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş eşlik ettiler.

    Hatay’ın en önemli markalarından Türkiye ve Dünya’ya ünü yayılmış Belen Tava’nın markalaşması ve tanıtımına yönelik oldukça hassas olduğu bilinen Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’in kaymakamlar, belediye başkanları ve işadamlarıyla birlikte oldukça keyifli sohbetler yaptığı gözlendi.

    Hatay’dan ayrılırken Belen Kurtoğlu Restoran’da yenilen yemekte oldukça neşeli olduğu gözlenen Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, öğle yemeği sonrası kendi aracıyla Belen’den ayrıldı.

    Özel aracını kendisi kullanan ve ailesiyle birlikte yola çıkan Emniyet Genel Müdürü Lekesiz’in uğurlandığı anlarda oldukça duygulu anlar yaşandı.

    Özel aracıyla ilk kez görüntülenen Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, direksiyona geçti ve Kurtoğlu Restoran’dan ayrılırken kendisini uğurlayanlara da el salladı.

 


Kurtoğlu’nda Belen Tava Yemeden Gitmedi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet