Skip Navigation Links

Kardeş Okul Olmanın Örneğini Gösterdiler

Arsuz Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın, Özel Simya Koleji Kurucusu Selim Baysal' a plaketlerini sunarak teşekkürlerini sundu.

Eğitim   A+a-

 Özel Simya Koleji Kurucusu Selim Baysal, "Kardeş Okul Projesi" kapsamında Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri, Okul Aile Birliği üyeleri ve Arsuz ilçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın'ın da eşlik ettiği ziyarete Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencilerine yapılan çeşitli süprizlerin yanı sıra masa tenisi masası ve takımı hediye edildi.

Arsuz Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın, Özel Simya Koleji Kurucusu Selim Baysal' a plaketlerini sunarak teşekkürlerini sundu.

Özel Simya Kurucusu Selim Baysal kendilerine bu kadar anlamlı bir kardeş okul kazandırdıkları için Arsuz Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın ve Okul Müdürü Betül Gündeşli' ye teşekkürlerini sundu. Özel Simya Koleji Kurucu Baysal, bizler Simya ailesi olarak Ulu Önder Atatürk'ün "En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır." sözünden yola çıkarak amaçlarının sadece sınavlara öğrenci yetiştirmek değil üniversiteye ve yaşama iyi, kaliteli ve ahlaklı insanlar yetiştirmek olduğunu belirterek cahilliğe karşı yapılan savaşın daimi askerleri olacaklarını dile getirdi.

Gördükleri ilgiden memnun kalan Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencileri Özel Simya Koleji ailesine teşekkürlerini sundu. Bir sonraki görüşmenin okullarında yapılmasında büyük onur duyacağını belirten Baysal’dakendilerine teşekkür ederek Özel Simya Koleji ailesiyle birlikte okuldan ayrıldı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet