Skip Navigation Links

İTSO Başkanı Yılmaz: Bu Projeyi Hayata Geçireceğiz…

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclisi Aralık ayı toplantısında “Yeni Sanayi Sitesi” ile ilgili net açıklamalarda bulundu.

Ekonomi   A+a-

    İskenderun’un sanayisi ile gelişmiş bir kent olduğuna dikkat çeken Yılmaz, Yeni Sanayi Sitesi için belirlenen mıntıka olan Çankaya Mezarlığının üstünde ki 180 dönümlük arazinin kooperatife verilmesi kararının alındığını açıkladı.

           Sanayi Sitesine Otoban Bağlantısı!

    Konu ile ilgili gerek bakanlık gerek valilik gerekse de kaymakam ile sürekli irtibat halinde olunduğunu kaydeden Yılmaz; “İskenderun Belediyesi ‘de bu proje için takipte. İnşallah el birliği ile bu projeyi hayata geçireceğiz” dedi. Yılmaz: “Sanayi sitesinin oradan kaldırılması çok büyük önem arz etmekte esnaflarımızın faaliyeti açısından otoban bağlantısı yapılması gerektiğini dile getirdik. Ve halen bu projenin arkasındayız. İskenderun’da sanayi çpok gelişmiş durumda. Bacasız Organize Sanayiye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konu ile ilgili de arazi tahsisi talep edilmekte. Son 2 aydan bu yana bu konuya yoğunlaştık. Gerek bakan bey, gerek valimiz ve kaymakamımızla sürekli olarak irtibat halindeyiz. Sanayi sitesinin şehir içerisinden kaldırılması ile ilgili oldukça yol alındı. Mezarlığın hemen üst tarafında bulunan yaklaşık 180 dönümlük arazinin sanayi sitesinin kooperatifine verilmesine dair karar alındı. Sanayi sitesinin kooperatifinde ki arkadaşlar yetki verdiler başkana” dedi.

 

 

 

 

 


İTSO Başkanı Yılmaz: Bu Projeyi Hayata Geçireceğiz… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet