Skip Navigation Links

İskenderun'da El Kaide Paniği !

Hatay'ın İskenderun ilçesinde içerisinde el kaide mensubu olduğu iddia edilen bir apartmana jandarma destekli operasyon düzenlendi.

İskenderun'da El Kaide Paniği !Web
TV

Gündem   A+a-

Polis, İskenderun İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde bir apartman dairesinde El Kaide mensuplarının olduğu yönünde ihbar aldı. İhbarı üzerine bahse konu adrese çok sayıda polis ve jandarma destekli gece 01.00 sıralarında operasyon düzenlendi.  Mahalleye giriş ve çıkışların kapatıldığı operasyonda polis kobra araçları ile sinyal kesici jammer tipi bir araçta hazır bulunduruldu.
Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ın da hazır bulunduğu operasyonda El Kaide terör örgütü mensuplarının olduğu iddia edilen apartmanın etrafı güvenlik çemberine alındı. Polis ve jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında arama yaptığı apartmanda herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşılmadı. Mahalle Muhtarı Fuat Gezgin’de bilgisine başvurulmak üzere İskenderun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Hatırlanacağı üzere, El Kaide bağlantılı Irak Şam İslam Devleti’ne mensup 20 kişinin, Cenevre-2 konferansını sabote etmek amacıyla Ankara ve İstanbul ile Suriye sınırındaki Hatay’da canlı bomba ile intihar saldırısı yapacağı iddia edilmişti.
 

İskenderun'da El Kaide Paniği ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet