Skip Navigation Links

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Türkiye 2.ncisi Oldu

Türkiye Sutopu Federasyonu’nun 2014 yılı Faaliyet Programında yer alan “Bayanlar 2.lig Sutopu Müsabakaları” 21-24 Ağustos tarihlerinde İzmir’de yapıld

Spor   A+a-

 

    Yıl boyunca dört devre halinde düzenlenen Bayanlar 2.lig sutopu müsabakalarının 1.devresi İskenderun’da, 2.devresi Adana’da yapılmıştı. İzmir’de son İki devrenin aynı anda yapıldığı bu müsabaka ile birlikte “2014 Bayanlar 2.lig Sutopu Sezonu” tamamlandı.

    Türkiye genelinden katılan, İzmir 35 Sutopu, Adana Adanus, Bursa Gençlik Spor Kulübü, Adana Yüzme İhtisas, Ankara Beden Terbiyesi, Hatay Tedaş ve İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü olmak üzere 8 takımın mücadele ettiği Bayanlar Sutopu 2.ligi müsabakaların sonunda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sutopu Takımı Türkiye 2.ncisi olma başarısını gösterdi.

    Kulüp Başkanı Kadir Doğan “Türkiye genelinden 8 takımın mücadele ettiği Bayanlar Sutopu 2. ligi sonunda takımımız Türkiye 2.’si olmuştur. Geçen yıl açık kümede ilk iki takım arasına kalarak 2. lige yükselen bayan takımımızın bu yıl da başarılı bir performans göstererek ligi ikinci sırada tamamlaması camiamızı mutlu etmiştir. Bu ekibimizin düzenli çalışması sonucunda elde edilen büyük bir başarıdır. Müsabakalar sonucunda İzmir 35 Sutopu birinci, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü ikinci, Adana Yüzme İhtisas Kulübü üçüncü olmuştur. İzmir 35 Sutopu Kulübü 1.lige yükselmeyi başarmıştır. İzmir 35 kulübüne 1.ligde başarılar diliyoruz. Önümüzdeki yıl 1. lig için mücadele edecek güçlü bir ekibimiz var. Hedefimiz önümüzdeki yıl 1. lige yükselmek olacaktır. Yüzme ve Sutopu antrenörlerimizi ve sporcularımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

     Kulüp Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu “Bilindiği gibi geçen yıl bayan takımımızla açık kümelerden Türkiye Bayanlar Sutopu 2. ligine yükselmeye hak kazanmıştık. İlk defa yükseldiğimiz 2.ligde de bu başarıyı göstereceğimize kimse inanmıyordu. Yıl boyu çalışmalarımızı sürdürerek iyi hazırlandık ve ligi ikinci bitirmeyi başardık. Ekip olarak çalışıyoruz bu başarı tüm ekibimizindir. Sezon bitmesine karşın çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Şuanda önümüzde erkek takımımızın açık kümede mücadele edeceği üç müsabaka var. Umarım bunlarla ilgili de başarılarımızı sizlerle paylaşabilme imkânımız olur. Yüzmede benimle beraber Deniz Tümkaya, Esin Kakeci Sutopunda Ökkeş Çiçek, Mehmet Aktepe de bu başarılarda emeği olan antrenörlerimizdir. Huzurlarınızda hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet