Skip Navigation Links

İskenderun Ülkü Ocakları Faaliyetlerini Açıkladı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Denizciler’de verilen kahvaltı ile geçen yılın faaliyetlerini açıkladı.

İskenderun Ülkü Ocakları Faaliyetlerini Açıkladı

Politika   A+a-

Ülkü Ocakları ayrıca mart ayında Çanakkale Zaferi 100. yıldönümü nedeniyle şehitlerin ruhuna ithafen 1000 (bin) adet Yasin-i Şerif okuma etkinliği gerçekleştirecekler.

İbrahim Gül, Payas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Önder Önerden ve Denizciler Başkanı Korcan Eraksay’ın da katıldığı toplantıda İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Musa Salık, yaptığı konuşmada, son bir yıl içersindeki etkinlikleri şöyle açıkladı:

“İskenderun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak her daim önceliğimiz adımızda yer alan ve ülke geleceği için ülküde çare olarak gördüğümüz eğitim ve kültür alanlarındaki çalışmalarımız olmuştur. Bu çalışmaları iyi organize edebilmek, daha verimli kararlar alabilmek ve okuyan Türk gençliğine hakkıyla kol kanat gerebilmek adına İskenderun şehrimizin çeşitli kesimlerinden oluşan bir Ocak yönetimi tertip ettik.
Bu yönetimin doğrultusunda ülkü ocaklarının vazgeçilmez gayesi olan hem ortaöğretim hem de üniversite gençliğimize ayrı ayrı ulaşabilmek adına kendi içlerinden temsilci gençler seçtik. Aziz Türk gençliğine verdiğimiz ehemmiyetin bir nişanesi olarak oluşturduğumuz İskenderun Ülkü Evi ile gençlerimizi bu anlamda büyük bir dertten kurtardığımıza inanıyoruz.
Mübarek Ramazan ayında sahur iftar demeden gece gündüz demeden çeşitli etkinliklerde bulunduk. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle şanlı tarihimizin en büyük sesi olan Mehteran Takımı eşliğinde İskenderunlular ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Bayrak Yürüyüşü oldu. Kurban Bayramı’na
geldiğimizde ise İskenderun Ülkü Evi’nde kalan öğrencilerimizin yararına kurban derilerini toplayarak buradan elde ettiğimiz maddiyatla gençlerimize çeşitli tedariklerde bulunduk. Kasım ayına
geldiğimizde ülkü ocaklı gençlerimizle birlikte aynı zamanda mübarekCuma gününe denk gelen Aşure Günü vesilesiyle Cuma namazı çıkışı gençlerimizin eşliğinde İskenderun Halkına çeşitli noktalarda aşure dağıtımında bulunduk.
Şu an için aklıma gelen gelmeyen düzenlemiş olduğumuz birçok sosyal sorumluluk projesi ve yardım kampanyasının yanında Ülkü Ocakları olarak kuruluş ideolojimizin doğrultusunda özellikle de gençliğimize yönelik düzenli eğitimler, seminerler ve sosyal faaliyetler tesis
ettik.
Ek olarak buradan bir kez daha ifade edelim ki bu yıl Mart ayında 100. Sene-i devriyesi olan Çanakkale Zaferi'nde toprağa düşen şehitlerimiz ve cümle şehitlerimizin ruhuna ithafen başlattığımız 1000 adet Yasin-i Şerif okuma etkinliğimiz de bulunmaktadır. Mart ayı boyunca da Çanakkale Zaferi ile alakalı birçok etkinliğimiz ve çalışmalarımız sürecektir. Her zaman söylediğimiz gibi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ve hassaten Ülkücü Gençlik bu milletin sevdalısı ve teminatıdır.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet