Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hepimizin Ortak Hedefi CHP’yi İktidara Taşımak

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ecz. Ali ASLAN seçim çalışmalarını CHP Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA ’yı ziyaret ederek sürdürdü.

Hepimizin Ortak Hedefi CHP’yi İktidara Taşımak

Arsuz   A+a-

Ortak hedeflerinin CHP’yi iktidara taşımak olduğunu ifade Ecz. Ali ASLAN milletvekili seçilmesi halinde Belediye Başkanımız ve Arsuz halkı ile yan yana ve omuz omuza mücadele edeceğinin altını çizdi.

         Arsuz Belediyesinin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiğini ifade eden Ecz. Ali ASLAN önümüzdeki yıllarda Arsuz’un önemli bir turizm merkezi haline geleceğini ifade ederek Belediye Başkanı Nazım CULHA ‘ya çalışmalarında başarılar diledi.

Ecz. Ali ASLAN Arsuz’ da yaşanan sel felaketinden dolayı  Belediye Başkanı Nazım CULHA’ ya geçmiş olsun dileklerini iletti ve can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

İklim değişikliği, 21. yüzyılda insanlığın karşı karşıya kaldığı en büyük sorunların başında gelmektedir. İnsan sağlığı, ekosistemler, hatta insan neslinin sürdürülmesi bakımından tehdit oluşturabilecek çok ciddi sosyo - ekonomik sonuçlara yol açabileceğini ifade eden Ecz. Ali ASLAN; iklim değişikliği, özellikle son yıllarda uluslararası gündemin üst sıralarında yer almaya başlamıştır dedi.

 

Görüşmede termik santraller ve çevreye etkilerlide konuşuldu.

Ecz. Ali ASLAN;

Bilindiği gibi Termik Santraller Çevre mevzuatına uygun gibi gözükse de doğaya ve insan sağlığına zarar verdiği bilinmekte ve tüm dünyada termik santrallerden vazgeçilmektedir.

Termik santrallerin bacasından çıkan zehirli gazlar havadaki nemle birleşip asit yağmuru oluşturmakta ve toprağımızı, havamızı,  suyumuzu kirletmektedir.

 

Üretirken çevreyi ve doğayı katletmeyelim.  Havamızı, suyumuzu, ormanlarımızı, tarım alanlarımızı koruyalım, yeni nesillere aktaralım dedi. Aynı zaman da İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetim kurulu üyesi olan Ecz. Ali ASLAN doğayı koruyacağım bu görev ve sorumluluğun bilincindeyim dedi.

 

İskenderun bölgesinin sanayi ve iş merkezi anlamında geliştiğini, insanlarımızın yaşam alanı olarak daha çok Arsuz bölgesine yöneldiğini ifade eden Ecz. Ali ASLAN gerekli alt yapı hizmetlerinin tamamlanmasıyla birlikte Arsuz bölgesinin turizm ve yaşam alanı olarak çekim merkezi haline geleceğini Sayın Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA ’yayla paylaştı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar