Skip Navigation Links

Hedefleriniz büyük olsun!

Körfez İskenderun Spor Kulüp Yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, sezon öncesi protokol ziyareti gerçekleştirerek, ligde destek istediler.

Spor   A+a-

 

   İlk ziyaretlerini gerçekleştirdikleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Körfez İskenderun Sporlu heyete destek sözü vererek, “Ben elimden geleni yaparım!” dedi.

 

    Yarın oynanacak olan sezonun ilk maçı öncesinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İskenderun Kaymanı Hasan Özyiğit’e nezaket ziyareti gerçekleştiren K.İskenderun Spor’lu heyet, zorlu sezon öncesi destek istediler. İlk ziyaretlerini gerçekleştirdikleri Belediye Başkanı Dingil’e geçen sezon sonlarında takıma vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Kazım Aydın, “Sizin sayenizde bu takım geçen sezon ligde kaldı. Hiç şüphesiz ki bunda sizin payınız büyüktür. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sezon için iyi bir takım kurmaya çalıştık ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Bu kadro ile de başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dingil, sporculara seslenerek, “Hedefleriniz büyük olsun! Ama önce buna sizlerin inanması gerek. Ligin orta sıralarında kalmaya değil, sürekli başarıya endeksli olun. 2. ligde zaman kaybetmeye gerek yok” dedi.

 


 

Gerçekleştirilen ziyarette Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e turuncu mavili takım forması hediye etti.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet