Skip Navigation Links

HAYALLERİN ÖTESİ “ALTIN VADİ RESİDANCE”

İskenderun’da Yeni Yaşamın İlk Kareleri…

Ekonomi   A+a-

    Altınvadi Residance örnek dairesinin tanıtımı yapıldı. 4+2 örnek daire tanıtım toplantısına proje ortakları Uğur Ateş, Saim Kınalı ve Ümmet Canbolat katıldı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği örnek daire tanıtım toplantısında, inşatta kullanılan malzemelerin teknik özellikleri detaylarıyla anlatıldı. Zemin kattaki örnek dairenin deniz manzaralı olması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

    Yeni Yaşam Merkezi Altın Vadi Olacak

 

     Altınvadi Residance projesinde yaşam kalitesinin en üst seviyede tutulması için tüm detayların düşünüldüğünü belirten Uğur Ateş, “Böyle bir projeyi İskenderun’a kazandırdığımız için mutluyuz. Bu önemli yatırım, proje aşamasındayken bile farklı spekülasyonlarla rencide edilmeye çalışıldı. Zaman zaman “vazgeçsek mi?” diye düşündüğümüz oldu. Ancak kentimize ayrı bir değer katacağına inandığımız Altınvadi Residance konutlarını bir gurur abidesi olarak İskenderun’a dikmeye karar verdik. Örnek dairemizde gördüğünüz gibi, en kaliteli malzemeleri kullandık. İskenderun’un yeni yaşam merkezi Altınvadi Residance olacak” şeklinde konuştu.

 

    Öncelik Güven

 

    Proje ortağı müteahhit Ümmet Canbolat ise teknik detaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Kapalı ve açık otoparktan sosyal yaşam alanlarına kadar tüm detayların düşünüldüğü Altınvadi Residance projesinde mükemmeliyetçi bir anlayışla yola çıktıklarını belirten Canbolat, “Konutlarımıza, beklediğimizin üstünde bir rağbet var. Çünkü, burada daire sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza kafalarında hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde izahatta bulunuyoruz. Periyodik aralıklarla kendilerini davet edip, inşaat çalışmalarının son durumu hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Bizim için öncelik güven” dedi.

 


 
HAYALLERİN ÖTESİ “ALTIN VADİ RESİDANCE”  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet