Skip Navigation Links

Haluk Koç: Hatay’da Seçim İptal Edilirse...

Özel yetkili seçim kurulu, Hatay ile ilgili benzer bir düzenek içerisinde Yalova ile ilgili yarattığı içtihat boyutunda bir seçim iptaline giderse..

Gündem   A+a-

TBMM’de bir basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, “Özel yetkili seçim kurulu, Hatay’da seçimi iptal ederse Türkiye’de çok ciddi sıkıntılar olur” dedi.

Koç yaptığı açıklamada AKP’nin sandıkta kaybettiği seçimleri masa başında geri kazanmak istediğini belirterek “Ağrı ve Yalova’yı iptal ettiler. Şimdi de Hatay ile uğraşıyorlar. Bunun için de her türlü oyunu oynamak için tezgahlar kuruyorlar” diyerek, açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Hatay’da seçimle ilgili itirazlar görüşülürken, 4 Nisan’da Hatay Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı’nın görevinden alındığı, 18 Nisan’da ise Hatay İl Seçim Kurulu Başkanı ve Defne İlçe Seçim Kurulu Başkanlarının tayin dönemi olmamasına rağmen tayinlerinin çıkarıldı.

“Hatay’da, AK Parti’nin il başkanı gibi çalışan bir valinin bulunuyor. AK Parti’nin, Türkiye’nin en hassas noktasında ateşle oynuyor."

 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
emrullah 25 Nisan 2014 Cuma
bence iptal edılmesı lazım çünkü 15 ilçesi 11 ini akp aliyo büyük şehırı chp alıyo oda küçük bı oy farkıyla nasıl oluyo anlamaım
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet