Skip Navigation Links

Korkmayın! Burada Balık Kokusu Olmayacak

Çok Katlı Otopark ve Modern Balık Pazarı Temel Atma Töreninde Mahalle Sakinlerinden Civelek’e;Balıkhane İ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-Z

Gündem   A+a-

 

    Çok Katlı Otopark ve Modern Balık Pazarı’nın temel atma töreninde İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek’e vatandaş evinin balkonuna astığı “Mahalle Sakinleri Olarak Balıkhane İstemiyoruz” pankartı ile tepki gösterdi.

    “Korkmayın! Burada Balık Kokusu Olmayacak”

    Çok sayıda vatandaşın katıldığı Çok Katlı Otopark ve Modern Balık Pazarı’nın temel atma töreninde İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek eşi Dr. Ümran Civelek ile birlikte davul ve zurna ile karşılandı. Konuşma yapacağı platforma gidene dek gördüğü her vatandaşla selamlaşan Başkan Civelek, yaptığı konuşmasında pankartı asan vatandaşa seslenerek; “müsterih olun. Korkmayın burada Balık kokusu olmayacak. En son teknoloji ile tam donanımlı bir balıkhane kuruyoruz. Duyduklarınıza inanmayın” dedi.

    “Su İçin Adaydım Bu Defa Kentsel Dönüşüm İçin”

    2009 yılında ki yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkanlığına aday olma sebebini ‘bir türlü çözülemeyen su problemi vardı. Bu sorunu çözmek için aday oldum” diyerek açıklayan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek; “Allah’a şükürler olsun ki su problemimiz kalmadı. Yıllardır İskenderun’da çözümlenemeyen alt yapı problemini de alnımızın akı ile tamamladık. İçimiz çok rahat. Çünkü İskenderun Belediyesi olarak önümüzde ki 40 – 50 yılı düşünerek projelerimizi tamamladık” dedi. Yeniden CHP’den İskenderun Belediye Başkan Adayı olmak istemesinin tek sebebinin kentsel dönüşüm olduğuna vurgu yapan Civelek; “eğer halkımız teveccüh ederse önümüzde ki 5 yıl içinde planladığımız kentsel dönüşüm ile İskenderun’u hak ettiği konuma getireceğiz” şeklide konuştu.

 

 

    Kurban Kesimi İçin Halk Oylaması

    Sona eren konuşmaların ardından Çok Katlı Otopark ve Modern Balık Pazarı’nın temel atma törenine geçilirken kurdele kesiminde kurbanlık koyun kesilmesine birkaç kişiden tepki gelince Başkan Civelek, ‘Kurban Kesimi Yapılsın mı, Yapılmasın mı’ diye halk oylaması yaptı. Yapılan oylama ile kurban kesimine karar verilirken Civelek; “İskenderun’a Çok Katlı Otopark ve Modern Balık Pazarı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 



Korkmayın! Burada Balık Kokusu Olmayacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet