Skip Navigation Links

Uyursan Ölürsün!

İskenderun Özel Atalar Koleji öğrencilerinin Prime Mall Alışveriş Merkezinde düzenledikleri etkinlik duygu dolu dakikalar yaşattı.

Eğitim   A+a-

 

   Özel Atalar Kolejinden İstiklal Marşı Oratoryosu

    Uyursan Ölürsün!

     18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99'uncu yıldönümü münasebetiyle İskenderun Özel Atalar Koleji öğrencilerinin Prime Mall Alışveriş Merkezinde düzenledikleri etkinlik duygu dolu dakikalar yaşattı. Öğrencilerin ‘Nefes’ filminden alıntı yapıp canlandırdıkları ‘Uyursan Ölürsün’ sahnesi ise Prime Mall’da bulunan vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

     “Şehitlerimizin Kanı Şanlı Bayrağımızın Asil Rengini Oluşturdu”

    Velilerin bir hayli yoğun ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını yapan Atalar Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Ercan Duran, 18 Mart Çanakkale Zaferinin önemine vurgu yapıp İstanbul ve Anadolu’dan birçok öğrencinin Çanakkale Savaşına gönüllü katılıp şehit olduğuna dikkat çekti. Ercan Duran; “Galatasaray Lisesi 11 Şehit, İstanbul Lisesi 55 Şehit, Balıkesir Lisesi 94 şehit vermiştir. Edirne Lisesi öğretmen ve öğrencileri harbe katılmış ve geri dönmemiştir. Trabzon Lisesi 3 yıl boyunca mezun vermemiştir. Çanakkale’de 250 bin şehidimizin oluk - oluk akan kanı yeni doğacak olan Türkiye Cumhuriyetinin can suyunu ve şanlı bayrağımızın asil rengini oluşturmuştur” şeklinde konuştu. Sona eren ardından ‘Nefes’ filminden ‘Uyursan Ölürsün’ sahnesini canlandıran öğrenciler kendilerini izleyen velileri, öğretmenleri ve Prime Mall’da bulunan birçok vatandaş tarafından uzun süre alkış topladılar. İstiklal Marşı Oratoryosunu da sahneleyen Özel Atalar Koleji öğrencileri finalde açtıkları Türk Bayrağı ile büyük beğeni topladılar.

 


Uyursan Ölürsün!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet