Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yol Vermenin Fırsatı Önümüzde!”

Millet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kundakçı ve Millet Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Ali İçin,İGC ziyaret etti

Politika   A+a-

 

   Millet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kundakçı ve Millet Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Ali İçin, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret ederek bir basın toplantısı düzenlediler.

    “Kaza Sonucu Suçüstü Yakalandılar”

    Millet Partisi olarak Hatay’ın tüm oylarına talip olduklarını açıklayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kundakçı, ‘Muhteşem Türkiye’nin’ Millet Partisinin belediyeleri üzerinde yükseleceğini işaret etti. 17 Aralık 2013 tarihinde bir kaza sonucu devlet ve millet hazinesi soyguncularının suçüstü yakalandığını ifade eden Mustafa Kundakçı; “buna rağmen suçlular adalete teslim edilmemiş ve yargılamayı yapacak kurumlar yerle bir edilmiştir. Ayrıca iktidarla terör örgütü arasında yapıldığı anlaşılan menhus anlaşmalar sonucu bu iktidarın koruması altında eşkıya silah bırakmamış ve ülkeyi terk etmemiştir. Ülkeyi içinden çıkılmaz dertlere sokan, AKP ve Sayın Erdoğan’a yol vermek için fırsat önümüzdedir. Çift başlı kartallı, ay yıldızlı, kitaplı, kanatları tüm dünyayı kucaklayan Millet Partisi’nin adaylarını belediye başkanı yapalım” açıklamasına yer verdi.

 

 

 


Yol Vermenin Fırsatı Önümüzde!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş