Skip Navigation Links

İskenderun’a Ve İbrahim Güle Hayırlı Uğurlu Olsun

ŞEFİK ÇİRKİN MÜJDEYİ VERDİ!

Gündem   A+a-

 

MHP İskenderun’da miting startını tepe mahallelerde verdi. Coşkuyla geçen mitingde konuşan MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin bir AK Parti Milletvekilinin İskenderun MHP’ye hayırlı olsun dediğini belirterek “anketlerde gösteriyor ki İskenderun’da MHP seçimi şimdiden kazanmıştır” dedi.

MHP İskenderun’da seçim startını tepe mahallelerde verdi. Buluttepe mahallesinde gerçekleştirilen mitinge halkın ilgisi oldukça yoğun oldu. İbrahim Gül Mete Aslan ve Şefik Çirkin’in yer aldığı mitingte kurbanlar kesildi. Coşku dolu alkışlar arasında seçim otobüsünün üzerinden yüzlerce kişiye hitap eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül tepe mahallelere tek hizmet getirecek adayın kendisi olduğuna vurgu yaptı. Komşularım diye hitap ettiği Buluttepe mahalle sakinlerine seslenen İbrahim Gül “ bende sizler gibi bu tepe mahallelerde doğdum büyüdüm bu bölgenin sorunlarını en iyi bilen benim sizlerin bir evladı kardeşiyim. Bugüne kadar beni hiç yalnız bırakmadınız destekleriniz ile inşallah 30 martta beni belediye başkanı seçeceksiniz.

 
 
 

BİZ BU MEMKELETİN ÇİMENTOSUYUZ

Değerli dostlarım bu kentte insanları bir birinden ayırarak kutuplaştırarak etnik kökenlerine göre ayrıştırarak insanımıza ve kentimize zarar verdiler. Bu kentte barışı, huzuru kardeşliği sağlayacak birinin başa gelmesi gerekiyor.Biz bu memleketin çimentosuyuz bugüne kadar birleştirici olduk herkesi kucakladık, Alevisi ile sünnisi ile kürdü ile Türkü ile biz hepimiz bir bütünüz. Biz her yerde ayrı siyaset yapmadık yapmayacağız ne isek hep o olduk.

Kürt kardeşlerimiz ile Alevi kardeşlerimiz ile aramızda bir sorun yok olamazda biz hepimiz kardeşiz ve bu kenti hep birlikte yönetmek istiyoruz. İskenderun’u birleştirmeye huzuru güveni ve kardeşliği sağlamaya ben adayım ve Allahın izni sizlerin destekleriyle belediye başkanı olacağım bu kenti hep birlikte yöneteceğimiz günlere az kaldı” dedi.

 
 
 

MHP’YE MÜJDEYİ AK PARTİLİ VEKİL VERDİ

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin İskenderun’da seçim startının verildiği gün adaylarının yanında oldu. Şefik Çirkin mitingte yaptığı konuşmada İskenderun’a ve Hatay büyük şehire halkın en çok istediği en iyi adayları seçtiklerinden zerre kadar şüpheleri olmadığını söyledi.

Şefik Çirkin burada şok etkisi yaratacak bir açıklama daha yaptı. Müjde olarak yaptığı açıklamada bir AK Partili bir Milletvekili arkadaşı ile görüştüğünü ve o milletvekilinin kendisine İskenderun’da anket yaptırdıklarını ve o anketten MHP’nin birinci parti çıktığını söylediği ve kendisine İskenderun partinize ve İbrahim Gül’e hayırlı olsun dediğini aktardı. Şefik Çirkin İskenderun’u ayırmadan birleştireceklerini ve kürdü ile türkü ile alevisi ile barış huzur içerisinde İskenderun belediyesini yöneteceklerini söyledi.

 
 
 

AYRIŞMANIN KİMSEYE FAYDASI YOKTUR

Havai fişek gösterileri eşliğinde coşkulu kalabalığın alkışları arasında söz alan Hatay Büyük şehir belediye başkan adayı Mete Aslan ise İskenderun’da yerini İbrahim Gül’e bıraktığını belirterek hayırlı olsun dedi. Mete Aslan konuşmasında disiplini sağlamak adına hiç kimseyi ayırmadığını aynı şekilde hizmette inancında ve ırkında da ayrım yapmadığını ama zamanında yanlış adamla uğraştığını söyledi.

Bu memleketin hayırlı ve şerefli evlatlarına değer verdiğini belirten Mete Aslan İskenderun’da ve Hatay’ın her bölgesinde ayrım yapmadan birleştirici bütünleştirici bir siyaset anlayışı ile Hatay’ı barış ve kardeşlik içerisinde yönetmeye talip olduklarını söyledi.

Ayrıştırmayı bırakmanın zamanı geldiğini belirten Aslan Türkiye’yi karıştırmaya çalışıyorlar zaman birlik ve beraberlik zamanıdır benim büyük şehre aday olmamın en büyük iddialı yıllardır Antakya'dan kazık yiyen İskenderun’un haklarını savunma düşüncesidir. İçinizden çıkan Mete Aslan’ı iki tane Antakya adayına karşı mahcup etmeyin dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ikinci miting olan Numune mahallesine geçildi. Burada da coşkulu kalabalık tarafından karşılanan İbrahim Gül Şefik Çirkin ve Mete Aslan Numune mahallesi sakinleriyle gönül birliği yaptılar. Özellikle CHP’den ve Alevi kesimden insanlarında katıldığı Numune mahallesi mitingi coşku içerisinde geçti.

 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet