Skip Navigation Links

30 Mart’ta huzura yürüyeceğiz

Ülkü ocaklarının düzenlediği kurtuluş ve şahlanış gecesinde coşku Antakya Spor Salonu’na sığmadı.

Politika   A+a-

 

    Binlerce kişinin katıldığı gecede Grup Volkan ve Mustafa Yıldızdoğan söyledikleri birbirinden güzel parçalarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

    HATAY Ülkü Ocakları, Antakya’da “Kurtuluş ve Yeniden Şahlanış Gecesi” adı altında bir etkinlik düzenledi. Antakya Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, MHP Antakya Belediye Başkan Adayı Fedai Yücedal, İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, MHP İl ve İlçe yöneticileri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişek ve binlerce kişi katıldı.

    Aslan ve Yücedal’a sevgi gösterileri

    Salonun hınca hınç dolduğu etkinlikte salona giren MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’a vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Çirkin ile birlikte vatandaşları bozkurt selamı ile selamlayan Aslan, tezaruhatlar arasında yerine geçerken, aynı sevgi gösterileri MHP Antakya Belediye Başkan Adayı Fedai Yücedal içinde gösterildi.

    Coşku hakim oldu

    Gecenin açılış konuşmasını Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya yaptı. Akkaya’dan sonra kürsüye çıkan MHP Antakya Belediye Başkan Adayı Fedai Yücedal, sözlerine İstiklal Marşı’ndan bir kıta okuyarak başlarken, solandaki kalabalık coştu.

Konuşmasında İstiklal Marşı’nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferlerinin 99. yıldönümüne vurgu yapan Yücedal büyük alkış aldı.

    30 Mart’ta huzura yürüyeceğiz

    Coşkunun hakim olduğu bir ortamda konuşmasını sürdüren Yücedal, 30 Mart’ta kurtuluş destanını hep birlikte yazacaklarını belirterek Büyükşehir ve Antakya Belediyesine MHP’nin bayrağını hep birlikte dikeceklerini söyledi.

 

    Ayrışmaya ve ayrıştırılmaya son vereceklerini belirten Yücedal, “Kardeşliğe huzura hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

    Artık kandırılmaya son

    30 Mart günü Hatay’da Türkiye’de her şeyin değişeceğini belirten Yücedal, “Artık kandırılmaya bir son, hırsızlığa bir son vereceğiz. 30 Mart’tan sonra hem Antakya’da, hem Hatay’da hem de bütün Türkiye’de MHP’nin yerelde iktidarı ile buluşan yüce Türk Milleti, şahlanacak ve sonraki genel seçimlerde de devletin başına devleti getirecek ve tek başına iktidar olacak.” dedi.

    Yücedal, ayrıca salonu dolduran kalabalıktan 30 Mart’a kadar en yakından başlayarak en uzak köşeye kadar her kapıyı çalmalarını ve MHP’ye oy istemeleri istedi.

 

    Türk Milleti bu zulmü hiçbir dönemde görmedi

    MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’da Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurulduğu ilk günden bu yana Türk Milleti’nin bu zulmü, bu hakareti, hiçbir dönemde görmediğini söyledi.

    Her şeye rağmen Türk Milleti’nin sabırlı olduğunu belirten Aslan, “Gün gelecek Türkiye’de milli ve manevi duygularımızı ayaklar altına almaya kalkanların, bu değerlerin kendileri için bir şey ifade etmediği sanan zavallıların yine sığınacakları yer ülkücü hareket ve Türk Bayrağı’dır.” dedi.

    Dedikodu yapmaya başladılar

   Seçim sürecinde rakiplerinin olmadık dedikoduları yaymaya çalıştıklarını vurgulayan Aslan, “Diyorlar ki MHP yerel seçimi kazanamaz. Madem ki kazanamayız neden bizi gündeme getiriyorsunuz. Demek ki bir korkunuz var. Demekki bizim güçlendiğimizi, büyüdüğümüzü görüyorsunuz. Bunu engellemek içinde Mete aslan, çekilecek, yok buraya yatacak, yok şuraya yatacak diye söylemlerde bulunuyorlar. Ama hepsi gelecek 30 Mart’ta benim kucağıma yatacak.” dedi.

    Kaybetmeye mahkumlar

    “İflas eden bu siyasi partilerin sağduyulu bütün seçmenlerine sesleniyorum” diyen Aslan şöyle devam etti: “Türkiye daha çok zarara uğramadan, gelin ihanet içinde olan partileri bırakın ve MHP çatısı altında toplanalım. Biz kazanmaya kazanacağız. Eğer kazanmayacak olsaydık, bunlar mırıldanmazdı. Dert yanmazlardı. İstedikleri kadar para dağıtsınlar, istedikleri kadar tehdit etsinler onlar kaybetmeye mahkumlar.” dedi.

    Coşkuya coşku kattılar

    Yapılan konuşmaların ardından, Kurtuluş ve Yeniden Doğuş gecesinde Grup Volkan ve ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, verdikleri konserde söyledikleri birbirinden güzel parçalarla kalabalığın coşkusuna coşku kattılar.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet