Skip Navigation Links

Esnaf Seyfi Dingil'i Bağrına Bastı

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil esnafın desteğini almaya devam ediyor.

Politika   A+a-

 

   30 Mart Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı olan Seyfi Dingil belediye meclis üyesi adayı arkadaşları, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve ilçe yönetimiyle İskenderun’da esnafı ziyaret etti. Seyfi Dingil esnaflar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

 

   ESNAF ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

 

    Esnafının istek ve taleplerini dinleyen Seyfi Dingil,”Bende bir esnafım. Dolayısı ile esnafın sorunlarını en iyi bilenlerden biriyim. Önümüzdeki 5 yılda da göreceksiniz gerçekleştireceğimiz projeler ise esnaf altın çağını yaşacak. İskenderun’da saat akşam altıda esnaf dükkânını kapatıyor. Burası bir deniz kenti, liman kenti. Sosyal belediyecilik bizim işimiz.”dedi.

 

    KARARLAR ORTAK AKIL İLE ALINACAK

 

    Ben değil biz anlayışı ile hareket edeceklerini ifade eden Seyfi Dingil,”İskenderun’u AK Belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz. Burada gerçekleştirilecek dev projeler ile istihdam sağlanacak. Buda esnafa yansıyacak. İskenderun’u ticaretin başkenti yapacağız. Bu saya de esnaf rahat nefes alacak. Zorlaştırıcı değil işleri kolaylaştıracağız” şeklinde konuştu.

 

    Esnaflar ise Seyfi Dingil’in İskenderun’u çok iyi tanıyan biri olduğunu ifade ederek başarı dileklerini ilettiler.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet