Skip Navigation Links

Antakyacılık Yaptı İskenderun Spor’u Bitirdi!”

30 Mart 2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Politika   A+a-

 

    Gece – gündüz esnaf, vatandaş ve sivil toplum örgütleri ile bir araya gelen İbrahim Gül, bu defa İskenderun Spor’un eski hoca ve futbolcuları ile bir araya geldi. İskenderun Spor’a gönül verenler tarafından coşkuyla karşılanan İbrahim Gül; “Antakyacılık yaptı İskenderun Spor’u bitirdi” dedi.

    “Bu Hale Getirdiniz UTANIN”

    Bir zamanlar İskenderun Spor’u Türkiye’ye tanıtan sporcuların konuğu olan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’e eşi Kifayet Gül’de eşlik etti. MHP İskenderun Belediyesi Meclis Üyesi adaylarının da hazır bulunduğu buluşma da küme düşen İskenderun Spor’u bu hale getirenlerin utanması gerektiğine vurgu yapan İbrahim Gül, Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin’in İskenderun Spor’u bitirmeye çalıştığını savundu.

 

     “İskenderun Spor’a Sahip Çıkmalarını Sağlayacağım”

    İskenderun’da yetenekli hoca ve sporcuların olduğunu ifade eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “İskenderun Spor’a yabancı bir isim değilim. İskenderun Spor’u bu hale getirenler gerçekten utansın. İskenderun Spor’un bu duruma düşmesinin bir numaralı sebebi eski bakan’dır. Şu anda Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sadullah Ergin, yarım saat baskı ile İskenderunlu iş adamlarından trilyonlarca parayı Hatay Spor’a aktardı. Ama bakıyorum da İskenderun Spor adına burada ki iş adamları ile hiçbir çabası olmadı. Her zaman olduğu gibi Antakyacılık yaptılar. Burada ki kaynaklarımızı oraya taşıdılar. Burada binlerce futbol sevdalısının özlemle beklediği İskenderun Spor için hiçbir çaba sarf edilmedi… İşte burada ki işi tersine çevirip burada ki iş adamlarımızdan daha doğrusu İskenderun üzerinden para kazanan İskenderun ile zengin olan ama İskenderun Spor’a yönelmeyenlerin biz bu noktada çaba sarf edip İskenderun Spor’a sahip çıkmalarını sağlayacağız. Sadece onlarla da değil… İskenderun’da bulunan tüm amatör kulüpler ile birlikte İskenderun Sporumuzu İskenderun Belediyesi olarak sonuna kadar destek olacağız. Çünkü ben biliyorum ki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için yapabileceğimiz en önemli hamlelerden bir tanesi budur. Her şeyden önce İskenderun’da müthiş derece de yetenekli oyuncular ve hocalarımız var. Fakat ne hikmetse İskenderun’da o hocalarımızı bir yerlere getirmesi gereken kişiler sürekli dışarıdan getirdikleri hocalar ile bir yerlere gelmek istediler. Getirdikleri hocalara baktığımız zaman eminim ki burada ki hocalarımız ile kıyas bile edilemezler. Dışarıdan gelenlere kucak açılıyor ama kendi evlatlarımıza sahip çıkamıyorlar. Bizler her konuda olduğu gibi bu konuda da özen göstereceğiz. Bunların çalışmalarını hep birlikte yapacağız. Eğer ki biriyle çalışacak isek İskenderun’dan yetişen bir hoca ile çalışacağız. İskenderun’un yetiştirdiği hocalar ile takımlarımızın elde ettiği başarı ortada. Kendi nimetlerimizden yararlanmalıyız ilk önce” açıklamasına yer verdi.

 

 



Antakyacılık Yaptı İskenderun Spor’u Bitirdi!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet