Skip Navigation Links

Gelişim’de Tıp Bayramı Ziyareti Yoğunluğu

‘14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda törene düzenlendi/

Gündem   A+a-

 

 

   ‘14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen törene katılan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi sağlık personeli, törenin ardından tebrik ziyaretinde bulunan konuklarını hastane bünyesinde ağırladı.

 
   Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne bayram nedeniyle gerçekleştirilen tebrik ziyaretlerine; MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Özel İskenderun Yaşam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Özel İskenderun Bilim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yönetici ve öğrencileri katıldı.
 
 

 

MHP’den ve öğrencilerden sağlık çalışanlarına çiçek jesti

 

   Hastaneye, ilk ziyareti gerçekleştiren İskenderun Yaşam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Genel Koordinatörü Oğuz Çetin ve okul öğrencileri, sağlık çalışanlarına çiçek takdim ederek, personelin Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

   Öğrencilerin ziyaretinin ardından parti yetkilileriyle birlikte hasta ve hasta yakınlarını tek tek selamlayan ve ardından sağlık personeline günün anısına çiçek takdim eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak, “Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri için var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım” dedi.

 

 

 

   14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştiren Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingi ve belediye meclis üyesi adayları ise,Hastane Genel Müdürü Ozan Yaşar eşliğinde hastaneyi gezerek, mesleğini özveri ile yerine getiren sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Dingil, “Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır.Size minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı içten duygularımla kutlarım” dedi. Genel Müdür Ozan Yaşar ise, yapılan ziyaretten ötürü memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

 

 

 

“Geleceğe, sağlıklı bir toplumla ulaşabiliriz”

 

   Hastaneye gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini sunan ve sağlık çalışanlarının, insan hayatında kutsal bir göreve sahip olduğunu sözlerinde vurgulayan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Operatör Doktor M. Zeki Karaoğlan, “Başta hastanemiz doktorları olmak üzere; ilimizde ve ülkemizde görev yapmakta olan fedakâr, saygıdeğer ve emektar, tüm hekim ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Hekim ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin son bulduğu, hekim ve hasta arasındaki sevgi ve saygı unsurunun kaybolmadığı, bölgemizde ve ülkemizde huzurlu bir yaşamın sürdürülebildiği nice 14 Mart’lar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet