Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’un bu tür sitelere ihtiyacı var

MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül,AHM Port City inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Politika   A+a-

 

    MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, MHP İskenderun Belediye meclis üyesi Adayları AHM İnşaat Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tekten’in daveti Üzerine AHM Port City inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ali Tekten tarafından karşılanan İbrahim Gül ve MHP’liler inşaat şantiyesinde sabah kahvaltısında AHM İnşaat çalışanları ile bir süre sohbet ettiler. İnşaat şantiyesinde işçilerle sohbet eden İbrahim Gül, demir işçiliği yapan işçilerle sohbet etti, inşaat demiri ustalarının yardımı ile bir süre demir bağlama işi yaptı. İbrahim Gül demir bağlayan işçilere “Allah işinizi gücünüzü kolay getirsin. İşiniz zor. Ama evine helal ekmek götürmek için burada çalışıyorsunuz. İnşallah sizlerin daha iyi şartlarda yaşayacağı İskenderun’u hep birlikte inşa edeceğiz” diyerek işçilere seslendi.

    AHM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tekten AHM İnşaat tarafından yapımı devam eden Port City Rezidans ve Port City Otel hakkında bilgiler verdi. Ali Tekten “Yaptığımız proje aynı alanda olmasına rağmen bir birinden bağımsız otel ve Rezidans olarak inşa ediyoruz. İnşaatta son sistem yapı malzemeleri ve teknolojilerini kullanıyoruz. Binalarımızda Depreme dayanıklı Fore kazıklama sistemi uygulaması yapıyoruz. Zeminden aşağıya doğru Ortalama 30-32 metre inerek güçlü demirlerle döşeli Fore kazıklama sistemi uyguluyoruz. Burada amacımız öncelikle sağlam ve depreme dayanıklı binalar üretmektir. Projemizin içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere herkesin ihtiyacına ve ekonomik gücene uygun daireler inşa ediyoruz. Projemizin en önemli mimari özelliği bütün dairelerde, her odanın bir balkon çıkışının olması ve bütün dairelerin deniz manzaralı olmasıdır” diyerek AHM İnşaatın projesi hakkında bilgiler verdi.

     İbrahim Gül projeyi çok beğendiğini belirterek “Kentsel dönüşüm projesi ile bu tür projeleri Tepe mahallelerinde hayata geçirmeye çalışacağız. İskenderun’un bu tür sitelere ihtiyacı var. İnsanlarımız modern yapılarda ikamet etmelidir. Altyapısı, sosyal donatı alanları, otopark ve çocuk oyun alanları tamamlanmış toplu konutlar ile kısa sürede İskenderun konut sorununu çözmek mümkündür” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar