Skip Navigation Links

Birlik ve Beraberliği İnşa Edeceğiz

Mehmet Arslan BBP İskenderun Belediye Başkan Adayı; “Alternatif Var” dedi.

Gündem   A+a-

 

  Büyük Birlik Partisi (BBP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan ile BBP İskenderun İlçe Başkanı Haluk Uğur, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret ederek basın mensuplarının sorularını cevaplandırdılar.

 

“Birlik ve Beraberliği İnşa Edeceğiz”

 

  Büyük Birlik Partisi heyetini karşılayan İGC 2. Başkanı Rızkullah Terbiyeli, gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirip parti yönetimine yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde başarılar diledi. Büyük Birlik Partisi olarak hedeflerinin Türkiye’de birlik ve beraberliği inşa etmek olduğunu açıklayan BBP İlçe Başkanı Haluk Uğur, belediyecilik anlayışlarının ise saadet zinciri oluşturmak olduğuna vurgu yaptı.

 
 
 

“Daha Akılcı, Daha Sağlamız!”

 

   Büyük Birlik Partisi’nin dava partisi olduğunu işaret eden İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan ise, kendi davaları uğruna bildikleri doğrular ile yapılan yanlışlara haykırmak adına bu yarışta var olduklarını ifade etti. Alternatif var sloganı ile yola çıktıklarını belirten Mehmet Arslan; “gerçek projelerimiz ile bu memleketin bir evladı olarak İskenderun halkına hizmet etmek istiyorum. Bizim diğer partiler ile herhangi bir husumetimiz, küskünlüğümüz yoktur. Biz diğer partileri ne hiçbir platformda küçümsedik ne de kötüledik. Bizler BBP olarak daha akılcı, daha sağlam bir yönetim anlayışına sahibiz. Bu seçimi kazanalım, kazanmayalım İskenderun’a yapılacak her hizmette var olup, takipçisi olacağız. Hedef, İskenderun’un refah seviyesini üst seviyede tutabilmektir” dedi.

 
 
 
Birlik ve Beraberliği İnşa Edeceğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet