Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şampiyonların Buluşması Görkemli Oldu

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha’yı ağırlayan Şampiyon Filtre’deki buluşma, “Şampiyonların buluşması” şeklinde yorumlandı..

Gündem   A+a-

)
  CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren ilk sanayi kuruluşlarından Şampiyon Filtre’yi ziyaret ederek çalışanlara hitap etti.

 

  Şampiyon Filtre ziyaretinde Nazım Culha ve ekibini Genel Müdür Selma Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Yılmaz karşıladı.

 

 

  Çalışanlara hitap eden Nazım Culha, ilçe bazında Türkiye’ni en büyük coğrafyası Arsuz’da yapılacak hizmetleri sıralarken, bölgenin bir bütün olarak planlanmasının dışında, her mahallenin yerinden yönetilmesi hedeflerine dikkat çekti.

 

)

 

 

 

  Nardüzü ve Karaağaç başta olmak üzere tüm beldelerde bulunan belediye binalarının hizmet vermeğe devam edeceğini anlatan Culha, vatandaşların bir çok hizmeti eskiden olduğu gibi yine beldelerindeki belediye binasından almayı sürdüreceğine vurgu yaptı.

 

  Arsuz’da turizm ağırlıklı bir planlama içinde olacaklarını belirten Nazım Culha, Nardüzü ve Karaağaç OSB’lerde süren yatırımların alt yapı sorunlarını da çözeceklerini açıklayarak, işsizliğe çözüm olacak yatırımları bütünüyle destekleyeceklerinin sözünü verdi.

 

 

 

  Şampiyon Filtre çalışanlarından bir kişi, uzun yıllar önce belediyelik olmuş Karaağaç başta olmak üzere bütün bölgede altyapı bulunmadığını hatırlatarak, Nazım Culha’dan altyapı sorununun çözümüne öncelik vermesini istedi.

 

  Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz da CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha ve ekibini fabrikada ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

 

  Karaağaç OSB’de bir yatırım planlaması içinde olduklarını ve altyapı sorularından dolayı bu yatırımı ertelemek durumunda kaldıklarını belirten Selma Yılmaz, 30 Mart sonrası Arsuz ilçe belediye yönetiminin altyapı sorunun çözmesiyle istihdam yaratacak yatırımı devreye koyacaklarının müjdesini verdi.

 

  Nazım Culha da, bölge insanının istihdam edilmesi, üretim ve ihracatla da ülke ekonomisine katkılarını yanısıra sosyal sorumluluk projelerinde de öncü olan Şampiyon Filtre’nin kurucusu Şahap Yılmaz’a Genel Müdür Selma Yılmaz’ın şahsında teşekkür etti.

 
 
 
Şampiyonların Buluşması Görkemli Oldu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş