Skip Navigation Links

ERGİN HATAY İÇİN BİR ŞANS

Fatma Şahin, bir dizi ziyaret ve program için geldiği İskenderun’da kadınlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Gündem   A+a-

 

ŞAHİN’E KADINLAR’DAN BÜYÜK İLGİ

   AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, AK Parti İskenderun kadın kolları tarafından Grand plazada düzenlenen programa katıldı.

 

ÖNDE GİDİYORUZ REHAVETE KAPILMAYALIM

 

   Yaklaşan yerel seçimleri kazanmak için herkesin çok çalışması gerektiğini ifade eden Ergin, seçimlere kadar hiç kimsenin rehavete kapılmaması istedi. Ergin, 365 günün her bir gününün kadınlar günü olarak kutlaması gerektiğini belirterek, Büyükşehir projelerinde kadınlara önem verdiklerini ifade etti.

 

ŞAHİN: ERGİN HATAY İÇİN BİR ŞANS

 

 
 
 

   Kadınların dünyanın nesnesi olarak değil, öznesi olacağını ifade eden Şahin, ''Sadullah Ergin, bakanlığı dönemi boyunca önce kadın dedi. Eğitimde, sağlıkta, hak ve adalette önce kadın dedi. Kadınsız demokrasi olmaz, kadınsız kalkınma olmaz dedi. Ben kendisine bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

 

 

KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI

 

   Şuana kadar verdikleri desteklerden dolayı bayanlara teşekkür eden Seyfi Dingil ise kadınların başlarının tacı olduğunu söyledi.

 

   Ardından kadınlar günü dolayısı ile yelken kulübünde bayanlara yönelik yemek programı düzenlendi.

 

   Programa, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak,İbrahim Halil Mazıcıoğlu, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ve çok sayıda kadın partili katıldı.

 
 
 
ERGİN HATAY İÇİN BİR ŞANS videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet