Skip Navigation Links

Değerleri Dinleyicilerle Buluşturuyor

Radyo Üniversite Antakya’nın Değerlerini Konuk Ediyor

Medya   A+a-

 

    Toplumsal potansiyelin gelişimini sağlamak için özgün, yenilikçi ve kalıcı değerler yaratmaya odaklanan Radyo Üniversite “Hatay’ın Değerleri” programıyla, Hatay’da bilim, sanat, spor, eğitim, kültür, el sanatları gibi birçok alanda öne çıkmış kişileri tanıtıyor, farkındalık yaratıyor, teşvik ederek ilham veriyor.

    HAFTADA BİR DEFA 20 DAKİKALIK RADYO KEYFİ

    Yapımcılığını ve sunuculuğunu Zehra Özhan’ın yaptığı “Hatay’ın Değerleri” programı haftada 1 defa, 20 dakikalık zaman diliminde Cumartesi günleri saat: 10.30’da dinleyiciyle buluşuyor. Değişimin, gelişimin ve girişimin izinden gidildiği program, özellikle Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencilerinden büyük beğeni görüyor. Programda el sanatlarından müziğe, okçuluktan muaythai sporuna kadar çeşitli alanlarda öncü kişilerle söyleşi gerçekleştiriliyor.

    RADYO ÜNİVERSİTE İLK OLARAK GÜLBİN SU’YU AĞIRLADI

    Gerek sağlıklı gerekse bedensel engelli öğrencilerin idolü ve programın ilk konuklarından olan Gülbin Su, başarı öyküsünü dinleyicileriyle paylaşarak biyografisiyle ilgili çarpıcı bilgilere yer verdi. Su, programda gençlere sporun sevdirilmesi, spor bilincinin kazandırılması ve sporun hayatın olmazsa olmaz bir parçası haline getirilmesi noktasında teşvik edici ifadeler aktardı.

    MÜZİK DAHİSİ BUĞRA ÇANKIR

    Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı öğrencisi otistik engelli Buğra Çankır ise, programda başarı hikâyesini ailesiyle birlikte paylaştı. Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Buğra Çankır, absolutepitch olarak adlandırılan olağanüstü müziksel işitme yeteneğine sahip olması nedeniyle dünyadaki 664 müzik dehasından birisi olarak gösteriliyor.

    DÜNYAYA BARIŞ MESAJI VEREN MEDENİYETLER KOROSU

    Farklı din ve meslekten insanların bir araya gelmesiyle oluşan, birden fazla dilde seslendirdiği ilahi ve şarkılarla dünyaya barış mesajı veren Antakya Medeniyetler Korosunun konuk olduğu programda da Koro Başkanı Yılmaz Özfırat koronun gelişim seyrini, üyelerini ve faaliyetlerini Radyo Üniversite dinleyicileriyle paylaştı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet