Skip Navigation Links

Seçilirse Hatay’ın 5 Yılını Heba Edecek!

Lütfü Savaş, Sadullah Ergin’i Seçim Propagandası Yapmakla Suçladı.

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret ederek basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in seçim propagandası yaptığını açıklayan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, çarpıcı açıklamalarda bulunarak; “Seçilirken ayrıştırarak seçilen insanın hizmet yapar iken birleştirme şansı yoktur. Bu da Hatay’ın 5 yılının heba edilmesi demektir” dedi.

 

   İGC Başkanı Şehmus Aslan tarafından kapıda karşılanan Savaş ve Civelek’e CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ile çok sayıda partili eşlik etti.

 

 

“Hizmetlerimiz Bilim Işığında”

 

   Günübirlik projeler ile değil geleceğe dair projeler ile çalıştıklarını açıklayan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, yapılan hizmetlerin bilim ışığında yapıldığını ve bu şekilde devam edeceğini söyledi. 2014 Mart ayında bulunduğumuza ancak kış mevsimi yerine yaz mevsimini yaşadığımızı ifade eden Civelek; “görüyorsunuz ki dünya genelinde küresel iklim bozukluğu var. Bu durum yerine ileri de olası bir felakete bırakabilir. Bizler bilim ışığında bu tip tehlikelere karşın projelerimizi tamamladık. Altyapımız ile İskenderun’un temelini sağlam bir şekilde kurduk” dedi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin kardeşçe, nezaket içerisinde geçmesini temenni ettiklerini belirten Belediye Başkanı Civelek, halkın geleceğe dair bir karar vereceğini söyledi.

 

“Hatay’da Yayla ve Deniz Turizmine İhtiyaç Var”

   Antakya Belediye Başkanlığı görevince Antakya’yı geleceğe taşımak adına önemli adımlar attıklarını hatırlatan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç Dr. Lütfü Savaş ise, Büyükşehir Belediyesinin kurulduktan sonra aktif bir hale geçebilmesi için 2,5 yıl gibi bir süreye ihtiyaç duyulacağını ifade edip bu süreyi 6 ayda tamamlayacaklarını söyledi. Hatay’ın sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Savaş, yayla ve deniz turizmine Hatay’da ihtiyaç duyulduğunu söyleyip gelecek 50 yıla dair projelerin hazır olduğunu belirtti. İki buçuk, üç yıldan bu yana Hatay genelinde birlik toplantıları yaptıklarını söyleyen Savaş; “bir yerde huzur yok ise siz oraya istediğiniz kadar hizmet yapın o hizmetin bir anlamı yoktur. Çünkü insanlar kaygıları ile yaşıyorlar. Onun için önce huzur diyoruz sonrasında ise hizmet…” dedi.

“Ayrıştırarak Seçilenin Birleştirme Şansı Yoktur”

   Başbakan Erdoğan ile Adalet eski Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in telefon konuşması ile ilgili kendisine yöneltilen soruya Savaş; “telefon konuşmasında iki kişiden biri zaten bunu doğruluyor. Onun için biz bir şey diyemeyiz” dedi. Sadullah Ergin’in seçim propagandası kapsamında gittiği her yerde Hatay Büyükşehir Belediyesi için bunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Beşer Esad mücadelesi olduğunu söylediğini savunan Savaş; “gittiği her yerde bunun propagandasını yapıyor. CHP’nin Hatay’da kazandığı takdirde Beşer Esad’ın bayrağının köprü başına dikileceğini iddia ediyor. Bu benim tarzım değil. Ve bu bana üzüntü veriyor. Ben bu şehirde 3 yıldır geziyorum. Hatay genelinde 2500 toplantı yaptım. Her renkte toplantı yaptım. Bu şehirde kimse kavga istemiyor. Kimsenin de başka bayrağa hayranlık duyduğunu görmedim. Bu beni üzüyor. Seçilirken ayrıştırarak seçilen insanın hizmet yapar iken birleştirme şansı yoktur. Bu da Hatay’ın 5 yılının heba edilmesi demektir.

 

 
 
Seçilirse Hatay’ın 5 Yılını Heba Edecek! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet