Skip Navigation Links

Kırıkhan tamam, sıra büyükşehir'de

Sadullah Ergin, Kırıkhan İlçesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarında Kırıkhanlılar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Politika   A+a-


    Kırıkhan Esnafına ziyarette bulunan Ergin, hayırlı işler, bereketli kazançlar dileğinde bulundu. Bu arada Gündüz Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısına katılmak üzere yola çıkan Ergin, alanda bir anda 10 bin kişiye yakın mahalle sakinini bir arada gördü.

 

     7'den 70'e her kesimin yer aldığı mitinge dönüşen toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay eski Milletvekili Mehmet Soydan, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ayhan Yavuz, ilçe teşkilatı ile Gündüz Mahallesi Muhtarı, sakinleri ve Kırıkhanlı vatandaşlar katılım gösterdi.

 

     Mahalle toplantısı olarak yola çıkan Ergin, Gündüz Mahallesine giriş yaptıktan sonra bir anda sürpriz ile karşılaştı. 10 bin kişinin yer aldığı mahalle girişinde davullarla ve zurnalarla karşılanan Ergin ve beraberindeki heyet, mitinge katılanlara ellerindeki çiçekleri dağıtarak teşekkür etti.

 

     Mitingde ilk konuşmayı Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman yaptı. Sakman konuşmasında Kırıkhan İlçesi Belediye Başkanlığına aday adayı olarak birbirinden güzel ve temiz olan AK Partili 5 arkadaşın başvurduğunu ve bunların içinden ağabey olarak saydığı Ayhan Yavuz'un aday olduğunu ifade ederek, "Ağabey olarak bildiğim ve saydığım Ayhan Yavuz'u 30 Mart tarihinde başkanlık koltuğuna oturması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanlığına sayın Bakanımız Sadullah Ergin bey'in olması için daha fazla çalışma içinde bulunacağız. Kırıkhan İlçesine yapılan her hizmetin bir ucunda sayın Bakanımız Sadullah Ergin vardır. Kırıkhan İlçemiz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın, Adalet Bakanlığı döneminde büyük hizmetler almıştır" dedi.

 

      Kırıkhan ilçesine kendi döneminde yapılan hizmetlerin devamını Ayhan Yavuz'un yapacağına inandığını belirten Sakman, "30 Mart seçimleri Ayhan ağabeyim için şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Kırıkhan İlçesi'nde yarım kalan hizmetlerin tamamlanması Ayhan Yavuz döneminde devam edilecektir" dedi.

 

     Mikrofona ikinci olarak Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ayhan Yavuz geldi. Yavuz konuşmasında, "Sizler efendi, bizler hizmetkar olacağız. Kırıkhan olarak sorunların çözümü aşamasında hiç bir engelin olmaması için Büyükşehir Belediyesini de kazanmamız gerekmektedir. İnşallah, Allah'ın izni ile sayın Sadullah Ergin, Büyükşehir Belediye Başkanım diyorum, beraber Kırıkhan İlçemize talep edilenden daha fazla yatırım yapılacaktır" dedi.

 

      AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Gündüz Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, 2,5 yıllık milletvekilliği döneminde Kırıkhan İlçesine büyük yatırımlar yapıldığını hatırlatarak, "Cumhuriyet tarihi boyunca Kırıkhan'a yapılan yatırımların daha fazlası AK Parti döneminde yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Kırıkhan İlçesine yakışır devlet hastanesi inşası %60 oranına geldi. Ve inşallah kısa süre sonra resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Kırıkhan İlçesi'nde Cumhuriyet tarihinden bu yana 5 ortaokul ve 5 lise bulunuyordu. Milletvekilliğim döneminde ilçemize 5 ortaokul ve 5 lise daha kazandırıldı. Türkiye genelinde 20 tane yapılması planlanan orta öğretim kampüsünün birini Kırıkhan'a kazandırdık ve önümüzdeki aylarda temelini atacağız. Kırıkhanlı hemşehrilerim ne istedi ise yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. 2016 Ağustos tarihinde Kırıkhan İlçesi'nin sudan dolayı yaşadığı sorunlar sona erecek. Tahtaköprü barajı sayesinde bu yörede sulanmayan bir metre toprak kalmayacak" dedi.

 

     Gündüz Mahallesi sakinlerine hitaben son konuşmayı ise Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin yaptı. Ergin konuşmasında, 11 yıllık zaman zarfında boş durmadıklarını ve Hatay insanının daha fazla rahat yaşam sürmesi için azimle çalıştıklarını ifade ederek, "Hizmetse hizmet, kalkınma ise kalkınma, büyüme ise büyüme. Bunları yerine getirirken Ankara'da kimi zaman engellerle karşılaştık. Ama Ankara tecrübemiz var ve bu engelleri Allahın izni ile bir bir aşarak güzelim, ilimize hizmet sunduk. Bizlere verdiğiniz destek ile bu yatırımlarla sizleri bir araya getirdik. Yıllar yılı hizmete susamış bu topraklar, AK Parti döneminde büyük bir kalkınma hamlesi yaşadı. Bu hamlenin devamı 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerin sonuçlarına bağlıdır. Allahın izni ile Kırıkhan İlçesine Ayhan Yavuz'u seçmek ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesini AK Partiye kazandırmak sureti ile Büyükşehir Belediyesi çatısına tüm Hatay'ı kapsayacak, hizmet bayrağını dikmiş olacağız. Büyükşehir olmadan Kırıkhan Belediyesi, hizmet sunmada sorunlar yaşar. O yüzden 30 Mart günü ampulün üzerine mühür'ü basın " dedi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet