Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mete Asla Arsuz'da coşkuyla karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerini ara v

Arsuz   A+a-

 

    İlçe ziyaretlerine Arsuz ve köylerinde devam etti. Yüzlerce kişinin karşıladığı Mete Aslan, Kışlaköyü, Konacık, Madenli, Helvalı, Prinçlik ve Haymaseki köylerinde halkla bir araya geldi.

    Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği Mete Aslan’a MHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Kudret Dönmez ile MHP Arsuz İlçe Başkanı Kasım Uğur ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşların ‘Büyük Başkan diye karşıladığı Mete Aslan, halka Arsuz’un hak ettiği yerde olmadığını oysaki Arsuz’un Türkiye’nin en önemli turizm beldelerinden biri olduğunu işaret etti.

    Arsuz’un bir turizm beldesi olmakla birlikte birçok tarihi güzellikleri içerisinde barındırdığını ifade eden Aslan; “İnanın ki ben birçok turizm beldesini gezdim. Bizim Arsuzumuzun o gezdiğim turizm kentlerinden fazlası bile var. Mükemmel bir doğal zenginliğe sahibiz. Burası Türkiye’nin en önemli turizm kentlerinden birisi. Ancak görüyorum ki Arsuz ilçemiz ne yazık ki hak ettiği yerlerde olmadığı gibi oldukça da gerisinde. Burası da iktidar partisiyle birlikte olmadığı için mi bu kadar geri kaldı. Soruyorum bu hükümet bizlerinde hükümeti değil mi? Bizlerin de hükümeti olsaydı Arsuz şu an hak ettiği yerde olurdu. Demek ki hükümet sadece yandaşlarına hizmet götürüyor” dedi.

    İKİ AKP’Lİ BİR MHP’Lİ VAR KARŞINIZDA

    Mete Aslan, halka hitaben yaptığı konuşmasında mevcut belediye başkan adaylarının ikisinin de AKP’li olduğunu ifade edip MHP’nin tek başına bir mücadele içerisinde olduğunu ve bu mücadeleden başarı ile çıkıp ipi tek başına göğüsleyeceklerini söyledi.

    ARSUZ HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Aslan, "Arsuz hak ettiği yerde değil. Biz büyükşehir başkanlığına gelirsek Arsuz başta olmak üzere tüm ilçelerimize hak ettiği hizmeti getireceğiz" dedi

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar