Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türk Kızılay’ından MHP’li Gül’e Kısır…

İbrahim Gül ve parti belediye meclis üyesi adaylarına Türk Kızılay İskenderun şubesi tarafından bölgemizin yöresine özel ‘Kısır’ ikram edildi.

Politika   A+a-

 

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve parti belediye meclis üyesi adaylarına Türk Kızılay İskenderun şubesi tarafından bölgemizin yöresine özel ‘Kısır’ ikram edildi. Yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerine az bir süre kala sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdüren MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay ve Kızılay çalışanlarını ziyaret etti. Üniversiteden öğretmeni olduğu öğrenilen Günay’ı ziyaretinde konuşan Gül, Türk Kızılay’ının dünyada bir marka haline geldiğini söyledi.

     “Türk Kızılay’ı Dünyada Bir Marka Oldu”

     30 Mart tarihinde halkın teveccühü ile hayırlı bir sonuç beklediklerini söyleyen MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “Türk Kızılay’ı Dünya’da bir marka haline gelmiştir. Yaptığı hizmetler her sıkıntıda olanın yanına koşması örnek gösterilecek örgütlerin başında geldiğinin en önemli ibarelerinden biridir. İnanıyorum ki bizlerde İskenderun’da yerel iktidarı vatandaşımızın teveccühü ile bizlere teslim edildiği günden sonra beraberce birlikte, organize olarak koordineli bir şekilde Kızılay’ın tüm çalışmalarında belediye olarak katkı sağlayarak beraberce insanlarımızın yanında olacağız. Çünkü belediyecilik sadece kaldırım, yol, yeşil alan yapmak değildir diye her yerde söylüyorum. Sosyal manada da vatandaşımızın ve insanımızın yanında olmak belediye başkanlarının ve yönetimlerinin birinci öncelikli görevidir. İşte bu manada Kızılay’ın insanlara ulaşmamızda bütün insani yardımları organizesinde yardımcı olacağına inanıyorum. Birlikte, beraberce görev yapmak üzere inşallah 30 Mart tarihinde hayırlı bir sonuç alırız” şeklinde konuştu. Gül’ün sona eren konuşmalarının ardından Türk Kızılay’ı İskenderun şubesi bayanlar tarafından hazırlanan ‘Kısır’ MHP yönetimine ikram edildi.

 


Türk Kızılay’ından MHP’li Gül’e Kısır…    videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş