Skip Navigation Links

Sadullah Ergin AHM Port CITY'de

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan adayı

Politika   A+a-

Seyfi DİNGİLve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AHM PORT CITYye giderek, yatırımları yerinde inceleme fırsatı buldular. Kurban kesilmesi ve yapılan duaların ardından konuşma yapan İş adamı Ali Tekten, AHM PORT CITY’e onur verdiniz. İskenderun Millattan önce 333 yılında kuruldu Şun an ise 2013 yılındayız.

Bu nedir derseniz odamızın dergisini göstermek istiyorum. Bu fotoğraf ile birlikte 2013 yılını ilimiz ve şehrimiz için yükselme dönemi olarak görüyorum ve bu tarih İskenderun’un yükselme devri olduğunu belirtmek istiyorum.

Tünel projesi gerçekleştirildiğinde Çok büyük yatırımlar şehrimize gelecek Türkiye ilk 5 il arasında yer alacağına inanıyorum. Bu yatırımlarla İskenderun ve Hatay metropolini göreceğiz” dedi. İş adamı Tekten konuşmasının devamında ise, “Dubai’den Katardar’dan müşterilerimiz geliyor ama biz daire satamıyoruz.

Yetkililerimizden İstanbul’daki orantısız dengeyi kaldırmalarını bekliyoruz” dedi.

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin İş adamı Ali Tekten’e yaptığı yatırımdan dolayı tebrik ederek, “Türkiye son 12 yılda bulunduğu coğrafyada çok önemli mesafeler kat etti. Dünya sıralamasında Çin’den sonra ikinci olduk.

Bu gün en güçlü 16. Ekonomiye sahip ülkeyiz. Tüm bunlar yatırımlar yaparak, istihdamlar oluşturarak çalışarak oldu. Bu anlamda 11 yılda ortaya konulan performansı Türkiye gördü. Türkiye’nin gelişmesi büyümesi ise siyasi ve istikrarlı bir iktidarla oldu. Yeni Türkiye’de yeni iş istihdam alanlarına ihtiyaç duyuluyor.

Bu gün bulunduğumuz şantiyede yatırım yapan iş adamımız Ali Tekten’in İskenderun’a ve bölge ekonomisine önemli hizmetler yapacağını temenni ediyorum İşleri güçleri rast gelsin diyorum. Daha güçlü Türkiye daha gülü Hatay için var gücümüzle çalışıyoruz.

Yapılmakta olan bu yatırımın İskenderunlulara hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu. Eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in AHM PORT CITY ziyaretinde Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetim kurulu üyeleri ile iş adamları ve davetliler katıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet