Skip Navigation Links

Beldeler Bizim Gözbebeğimiz

Bekbele’de belediye personeli, dolmuş durakları, ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Seyfi Dingil’e vatandaşlarda büyük bir ilgi alaka gösterdi.

Gündem   A+a-

 

 
   Seçim çalışmaları kapsamında Bekbele’de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İskenderun belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil,”Beldeler bizim gözbebeğimiz” dedi.

 

   Bekbele’de belediye personeli, dolmuş durakları, ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Seyfi Dingil’e vatandaşlarda büyük bir ilgi alaka gösterdi.

 

   YOL -KALDIRIM BELEDİYECİLİĞİ GERİDE KALDI

  

   Seyfi Dingil, belde insanını çok iyi tanıdığını belirterek,”30 Mart sabahının müjdesini şimdiden sizlere veriyorum. Allahın izniyle biz bu seçimi alacağız. Yol kaldırım, su belediyedeki müdürlerin işi. Biz İskenderun’u Türkiye arenasına, Dünya arenasına çıkartacağız. İskenderun’u Türkiye’nin en güzel il beş ilçesi arasına sokacağız” dedi.

 

 

 

   SOSYAL ANLAMDA İSKENDERUN ÇAĞ ATLAYACAK

 

 

   İskenderun’da yaşayan her vatandaşın çağdaş yaşam hakkının olduğunu ifade eden Seyfi Dingil,”Yoksulların fakirlerin, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız.24 saat kesintisiz hizmet verielecek. Sizlerin sorunlarını ancak sizleri tanıyanlar bilir.30 Mart’ta beldelerden tam not alacağız. Bize gösterdiğiniz ilgi bunu habercisi. Kimse ayırt edilmeyecek. İskenderun’un neresinde yaşarsa yaşasın hizmet en güzel şekilde gidecek” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

   SEYFİ DİNGİL İÇİMİZDEN BİRİ

 

  

    Bekbele’de oturan vatandaşlar ise gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Seyfi Dingil içimizden biri. Dolayısı ile her zaman ulaşabileceğimiz, sıkıntılarımızı anlata bileceğimiz bir abimiz. O yüzden burada her hangi bir sıkıntı yok. Allah yolunu açık etsin. Desteklerimiz ve dualarımız onunla” şeklinde görüş beyan ettiler.

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet