Skip Navigation Links

“İşsizlik Seçim Zamanı mı Aklınıza Geldi”

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete ASLAN, Yaklaşan 30 Mart Yerel Seçimleri Öncesi Ziyaretlerine Doğup Büyüdüğü Samandağ İlçesinde Devam E

Politika   A+a-

 

   Mete Aslan’a MHP Hatay İl Başkanı Adnan AKDAŞ ile çok sayıda partili de eşlik etti.

 

    “Siz önce benim Samandağlı esnafımın sorunlarını giderin”

 

    Esnafların oldukça yoğun ilgisiyle karşılanan Aslan; “işte esnaflarımız zor durumda halini görüyorsunuz. Her gün proje diyorlar. Siz önce benim Samandağlı esnafımın sorunlarını giderin. Hangi esnafımızla görüşürsek görüşelim büyük sıkıntılar içerisinde olduklarını söylüyorlar. Ülkenin gidişatını ise endişeli bir şekilde izlediklerini söylüyorlar. Esnafın birçoğu kepenk indirmiş. Küçük esnafı ne hale düşürdüklerini göremiyorlar galiba” dedi.

 

 

     “İşsizlik Seçim Zamanı mı Aklınıza Geldi”

 

    Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in projelerinin ise ‘yalandan ibaret’ olduğunu ifade eden Mete Aslan; “her gün bir proje ile vatandaşlara vaatler verildiğini görüyorum. Ancak şunu söyleyeyim bu söylenen projeler Sadullah Bey’in değil! Bunlar hükümetin projeleri. Hükümetin zaten yapması gereken hizmetlerdir bunlar. Bakın söylenen, anlatılan her bir proje de istihdam alanından bahsediyorlar. Sürekli vatandaşlarımıza çocuklarınızı iş sahibi yapacağız diyorlar. Sormazlar mı Adama. 13 yıldır İktidar 4 yıldır da Bakanlık Yaptın İstihdam Yaratıp İşsizlik Sorununu Çözmek İktidarın Görevidir İktidar Döneminde Bu Sorunu Çözemeyen Sayın Bakan Bu Sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı Olduğunda mı Çözmeyi Planlıyor. Kandırmayın Artık Halkı Bizler bu vaatlere kanmayacağız. Yapılanlar ortada. Bu ülke de yaptığınız yolsuzluklar ortada. Bu vatandaşı düşürdüğünüz haller ortada. Biz bu yalanlara en büyük cevabı 30 Mart günü vereceğiz dedi.

 

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet