Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

5 Yıl Dinlendim Şimdi Hizmet Zamanı

MHP İskenderun merkez seçim bürosunun açılışı gövde gösterisine dönüştü.

Politika   A+a-

 

    Binlerce kişinin katıldığı açılış töreninde Mete Aslan ve İbrahim Gül ‘un el ele vererek büyük şehir ve İskenderun’u istiyoruz mesajı büyük alkış topladı. MHP İskenderun merkez seçim bürosunun açılış töreni ulu cami caddesinde gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katılım gösterdiği açılış töreni İskenderun’da bugüne kadar yapılan en geniş kapsamlı seçim bürosu açılış töreni oldu. Halk oyunları gösterilerinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunduğu açılış törenine Mete Aslan ve İbrahim Gül birlikte geldiler. Sahneye çıkmalarıyla alkış ve sloganların yükseldiği tören alanında coşku dolu görüntüler ortaya çıktı.

 

 

    “30 Mart Huzurun Fırsatı”

    Alkışlar arasında kürsüye gelen MHP İskenderun belediye başkan adayı İbrahim Gül yaptığı konuşmada önce eleştirilerini sıraladı sonra seçimi kazanmak için partililerinden çalışma sözü istedi. Özellikle bayan partililerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden İbrahim Gül şöyle konuştu. “Türkiye genelinde olduğu gibi İskenderun’da ve Hatay büyük şehirde seçimi kazanmak için yola çıktık. Milletimizi huzura kavuşturmak için 30 mart tarihi bir fırsattır. Bu seçimlerde kentimizi 5 yıl boyunca beceriksizce yönetenlerden hesap sorulacak ve AK partide geldiği gibi gidecektir. Şehrimizin rahata ve Devletimizin selameti için 30 mart dönüm noktasıdır.Bu seçim diğer seçimlere benzemiyor, Hesaplaşmak için Türkiye’ye ve kentimize huzur gelmesi için cesur yürekler ve yönetim kadroları buradadır.30 mart seçimleri bundan önceki seçimlerden çok daha önemlidir, 30 mart bir miladdır 30 mart yol ayrımıdır, 30 mart kazasız belasız aşılması ve dönülmesi gereken bir viajdır. Allahın izni ile inşallah 30 marta milliyetçi muhafazakar ve vatanseverleri n iktidar oldukları tarih olacaktır. Gecemizi gündüzümüze kattık çalışıyoruz. Sağlam adımlarla yolumuza devam ediyoruz, İskenderunda ve Hatayda bizi hesaba katmayanlar yok sayanlar mücadelemizi görmezden gelenler vardı. Tempomuzu hafif bulanlar 30 martta hak ettikleri cevabı alacaklardır” dedi. Gül son olarak partililerinden İskenderun’da kendisi büyük şehirde ise Mete Aslan için destek sözü istedi.

    “Elinize Sağlık Ama Yalan Söylemeyin!”

    MHP Hatay büyük şehir belediye başkan adayı Mete Aslan ise 2009 da kendisine seçim kaybettiren İbrahim Gül ile İskenderun’da ve büyük şehirde abi kardeş olarak halkın hizmetinde olacaklarını söyledi. Mete Aslan 5 yıl iyi dinlendiğini ve Vatana memlekete hizmet için yola çıktığının altını çizdiği konuşmada rakiplerine yüklendi. Mega projeler ürettiklerini söyleyenlerin belediyecilikten anlamadıklarını belirten Mete Aslan Hatay’ı büyük şehir statüsüne kavuşturanların büyük şehiri kuracak bilgi ve beceride olmadıklarını söyledi. Kendisinin proje üretmediğini hizmet ürettiğini belirten Mete Aslan İskenderun’da halen kendisi döneminde raflarda kalan projelerin hayata geçirildiğini söyledi. Aslantaş projesinin kendisine ait olduğunu hatırlatan Mete Aslan “projeyi tamamlıyorsunuz elinize sağlık ama yalan söylemeyin” diyerek gönderme yaptı. Yusuf Civelek ve Lütfü Savaş için doktorsanız doktorluğunuzu yapın diyerek eleştiri yapan Mete Aslan her ikisininde iyi yönetici olamadıklarını ve doktorluk yapmaları gerektiğini söyledi.

    En büyük Hatay’lı benim söylemini bir kez daha yineleyen Mete Aslan Hatay’ın tüm ilçelerinde çeşitli hizmetler ve görevlerde bulunduğunu belirterek bir yöneticinin en büyük özelliğinin hizmet edeceği memleketi bilmesidir dedi. Her zaman halkımın sayesinde ben seçim kazandım ve 15 sene yöneticilik yaptım diyen Mete Aslan tüm seçmenlerine teşekkür etti. Hükümetin açılım projeleriyle memlekete telafisi olmayan zararlar verdiğini belirten Mete Aslan özellikle terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın ceza evinde neler yaptığını sıralayarak “böyle bir hapishanede bende yatmak isterdim” dedi. 30 Bin kişinin katilinin adada keyif yaptığını söyleyen Mete Aslan Abdullah Öcalan’ın ceza evi koşullarını tiye alarak “ tatile gidemiyoruz imralıya gidelim” dedi.

 

     “Yanlış Ata Oynuyorsunuz”

 

    İskenderun’lu iş adamlarının bu kez yanlış ata oynadıklarını belirten Mete Aslan iş adamları bizlerin namusudur ama ilk defa yanlış ata oynuyorlar kestiremiyorlar, keşke şuraya bakıp gözlemleselerdi soluğu MHP’de alırlardı.

   12 sene çivi çakmadığın İskenderun’a ne çivi çaktın ne verdin ne isteyeceksin diyerek yüklendiği Sadullah Ergin’e işaret eden Mete Aslan bir türlü bitirelemeyen arsuz yolunda onlarca kişinin öldüğünü hatırlatarak hakkımı helal etmiyorum dedi.

   “Beni Seçmeye Mecbursunuz”

 

    Mete Aslan beni seçmeye becbursunuz yoksa antakyalılar size kök söktürür diyerek espirili yaptığı konuşmada büyük şehir projesinin eyalet sisteminin bir projesi olduğunu hatırlattığı konuşmasında bu oyunların engellenmesi için kendisinin seçilmesinin şart olduğunu söyledi.

    “Adaylığı Bırakmaya Hazırım”

 

    Koltuk sevdası için değil hizmet için yola çıktığını belirten Mete Aslan eğer bu işi yapabilecek kendine güvenen biri varsa gelsin yerime geçsin ben vermeye hazırım diyerek adaylık sürecini şöyle anlattı. “ Biz koltuk sevdalısı değiliz isteyenler varsa gelsin verelim, bu vatan için bu memleket için aday olmam gerekti ve en önde eşim bana haydi giyin çık yola diyerek beni sizlere gönderdi. Ben memleketim için yola çıktım koltuk için değil 15 sene bu memlekete hizmet ettim belediye başkanlığı benim işi m onların değil” dedi. Konuşmaların ardından Mete Aslan ve İbrahim Gül el ele poz vererek partililerini selamladılar.

 

 


5 Yıl Dinlendim Şimdi Hizmet Zamanı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar