Skip Navigation Links

Tek Bir Projem Var O da; ‘Halka Hizmettir'

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerini ara verm

Politika   A+a-

 

  MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan;

 

   “Hatay’da En Ücra Noktalara Hizmet Götürebilmek İçin, Hizmet Bekleyen Halkım İçin Adayım”

    Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Hassa İlçesinde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Mete Aslan esnafları da ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

    Aktepe ve Hassa pazarlarını gezen Mete ASLAN Pazar esnafının da sorunlarını dinledi.

Hassa şehir merkezinde vatandaşların karşıladığı Mete Aslan, halka hitaben yaptığı konuşmasında mevcut belediye başkan adaylarının ikisinin de AKP’li olduğunu ifade edip MHP’nin tek başına bir mücadele içerisinde olduğunu ve bu mücadeleden başarı ile çıkıp ipi tek başına göğüsleyeceklerini söyledi.

    “Yeni bir Hassa İçin Projeler Hazır!”

    Hassa ilçesinin mevcut sorunlarını bildiğini vurgulayan Mete Aslan; “ben 15 yıl boyunca tam 3 dönem alnımın akıyla belediye başkanlığı görevimi yaptım. İşte referansım İskenderun. Belediyecilik benim mesleğim. İskenderun’u bugün geldiği noktalara getirirken iktidarın gücü ile bir şeyler yapmadık. Kendi plan ve projelerimizi uzman kadromuz ile hayata geçirmeye çalıştık. Bunu da başardık. Hassa’nın da sorunlarını çok iyi biliyorum. Birçok eksikliğinizin olduğunu görüyorum. MHP Hassa Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bey ile Hassa’nın kalkınması için, yeni bir Hassa için projelerimiz hazır. Ben sizlere hizmet etmek için bu yola çıktım. Hatay’ın en ücra noktasına kadar hizmet götürebilmek için bugün buradayım. MHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına talibim. Bizler MHP olarak her kesimin oyuna talibiz. Hizmet bekleyen, yalan vaatlerle kandırılmış halkımıza apaçık gerçekleri anlatmak için bu yoldayız. Takdir Sizin. 30 Mart günü, bugün bizleri bu karanlığa itmek isteyenlere gereken dersi sandık başında verelim. Ülkenin bulunduğu bu durum ancak milliyetçi bir duruş ile düzeltilebilinir. Zira bu ülkenin milliyetçi kadrolara ihtiyacı var ” dedi.

    “Tek Bir Projem Var O da; ‘Halka Hizmettir, Zira Halka Hizmet Hakka Hizmettir’”

    Tek bir projesi olduğunu onunda halka hizmet olduğunu söyleyen Aslan; “bakın ben gittiğim her yerde şu benim projem bu benim projem demiyorum. Elbette projelerimiz var. Ki benim İskenderun’da yıllar önce hayata geçirdiğim projeler bugün birileri tarafından farklı ilçeler için kullanılyor. Ben bu ilçeye şu kadar hizmet gelecek diğer ilçeye de bu kadar hizmet gelecek demiyorum. Hatay’da tüm ilçelere eşit düzeyde hizmet gelecek. Belediyecilik benim işim. Hatay’da belediyecilik hizmetleri için Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday oldum ve oylarınıza talibim” şeklinde konuştu.

 

 

 


 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet