Skip Navigation Links

HGC’nden İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’a ziyaret

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yetişen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’ı mak

Medya   A+a-

 

   HGC’nden İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’a ziyaret

 

    Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yetişen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’ı makamında ziyaret etti.

 

   Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu beyan etti.

 

   Hatay Gazeteciler Cemiyeti hakkında bilgi veren HGC Başkanı Ahmet Yetişen; “2013 yılı Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurul sonrasında yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Sizlerde ilimizde yeni göreve başladınız. Göreviniz hayırlı olsun. Cemiyetimiz her zaman olduğu gibi gerek kamu kurum ve kuruluşlarla, gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla olsun her zaman sıcak ilişkiler içerisinde kamu yararını gözeterek görevimizi yapmaya çalıştık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bundan önce emniyet teşkilatı ile sıcak ilişkilerimiz vardı. Bundan sonra da var olacağına inanıyorum. Bizler de sizler de yeni görev almış bulunmaktayız. İnşallah bundan sonra daha güzel olur diyorum. İlimize tekrar hoş geldiniz. Göreviniz sizlere hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

   Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ; “Gerçekleştirdiğiniz olağan genel kurul sonrasında görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Emniyet teşkilatı ile basın temsilcileri hep bir arada olurlar. İkisi de kamu görevi yapıyorlar. Basın tarafında basının doğru bilgilendirilmesi çok önemlidir. Basının sivil toplum kuruluşları içerisinde yeri farklıdır. En güvenli ve en doğru haberi vermenin gayreti içerisinde olduğunu görmekteyiz. Bizlerde güvenlik görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Yaptığımız çalışmalar neticesinde sivil toplum kuruluşlarıyla, kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte en iyi güvenlik hizmetini vatandaşlarımıza sağlamayı ümit ediyorum. İnşallah kaldığımız görev süresi içerisinde Hatay halkı güvenlik anlamında memnun kalır. Yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet