Skip Navigation Links

Koltuğumu İbrahim Gül’e Devrediyorum

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan;“Hükümetin Yapması Gereken Projeleri Benim Projelerim Diye Sahipleniyor!”dedi.

Politika   A+a-

 

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mete Aslan’ın Denizciler’ de açılışını gerçekleştirdiği seçim bürosu binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. MHP İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün de hazır bulunduğu açılış töreni miting alanına dönüştü.

   3 Dönem Belediye Başkanlığı yaptığı İskenderun Belediyesinde ki iğneli koltuğunu İbrahim Gül’e devrettiğini açıklayan Mete Aslan, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in projelerinin ise ‘yalandan ibaret’ olduğunu söyledi.

 

 

   “Koltuğumu İbrahim Gül’e Devrediyorum”

 

   MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Hatay ziyaretleri kapsamında İskenderun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine sabah erken saatlerinde başlayan Mete Aslan, ilk olarak Demir İş Sendikası daha ise sırasıyla Şehit Aileleri Derneği, İşçi Emeklileri Derneğini ziyaret etti. Ardından Sarıseki, Karayılan esnaflarıyla buluşan Aslan halkla bir araya gelip İskenderun MHP Adayı İbrahim Gül ile projelerini sundular. Son olarak akşam saatlerinde Denizciler’ de seçim bürosu açılışına Katılan Aslan ve Gül’ü denizciler de binlerce vatandaş karşıladı. Miting alanına dönen karşılamada halka hitaben bir konuşma yapan MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan; “biliyorsunuz 3 dönem tam 15 yıl anlımın akıyla belediye başkanlığını yaptığım, her köşesinde Türk bayrağını göklere yükselttiğim İskenderun Belediyesini İbrahim Gül’e devrediyorum. O iğneli koltuğum artık İbrahim Gül’ün” dedi.

 

   “İşsizlik Seçim Zamanı mı Aklınıza Geldi”

 

   Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in projelerinin ise ‘yalandan ibaret’ olduğunu ifade eden Mete Aslan; “her gün bir proje ile vatandaşlara vaatler verildiğini görüyorum. Ancak şunu söyleyeyim bu söylenen projeler Sadullah Bey’in değil! Bunlar hükümetin projeleri. Hükümetin zaten yapması gereken hizmetlerdir bunlar. Bakın söylenen, anlatılan her bir proje de istihdam alanından bahsediyorlar. Sürekli vatandaşlarımıza çocuklarınızı iş sahibi yapacağız diyorlar. Soralım o zaman. Bu işsiz kalan gençlerimizin bu durumu seçim zamanı mı aklınıza geldi! Bizler bu vaatlere kanmayacağız. Yapılanlar ortada. Bu ülke de yaptığınız yolsuzluklar ortada. Bu vatandaşı düşürdüğünüz haller ortada. Biz bu yalanlara en büyük cevabı 30 Mart günü vereceğiz. İnşallah Allah nasip ederse Hatay Büyükşehir ve İskenderun ile tüm ilçelerde MHP bayrağı dalgalanacaktır” dedi.

 

   “Yıllar Önce ki Hizmeti mi Bugün Proje Olarak Sunuyorlar”

 

   Öte yandan, Ak Parti Hatay Büyükşehir Adayı Ergin’in ilçeler de hazırlamış olduğu sebze hali projesini yıllar önce Akçay’da hizmete geçirdiğini hatırlatan Mete Aslan; “görüyorsunuz. Sebze Halinden bahsediyorlar. Bu benim yıllar önce hemen debimiz de ki Akçay bölgesine getirdiğim hizmeti bunlar daha yeni projelendiriyorlar. Bunu her defasında söylüyorum. Belediyecilik benim işim. Bu benim mesleğim. Sizin yeni düşündüğünüz projeleri ben yıllar önce hayata geçirdim. İnanın ki bana Allah bu görevi bizlere nasip ederse Hatay’da yaşanan değişimleri hep birlikte göreceğiz. Akılcı bir hizmet için, yalan vaat ile kimseleri kandırmadan bu yola çıktık. Allah bizler için hayırlı olanı nasip eylesin” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 


Koltuğumu İbrahim Gül’e Devrediyorum videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet