Skip Navigation Links

“İskenderun’u Ortak Akıl İle Yöneteceğiz”

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ile Ak Parti İlçe Yönetimi İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler.

Politika   A+a-

 

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, “tüm siyasi partilerin önümüz de ki demokratik yarışı büyük bir olgunluk içerisinde geçireceğine inancım tam” dedi.

 

   “Demokratik Duruşumuzu Göstereceğiz”

 

   Yaklaşan 30 Mart seçimlerin de Ak Parti olarak demokratik duruşlarını göstereceklerini ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise; “Bizlerde siyasi partiler olarak demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındanız. Ülkenin demokrasisinin vazgeçilmezi olan malumunuz seçimlerdir. Seçimlerin mutlaka ve mutlaka demokratik usullerle, halkın iradesine yansıyacak şekilde neticeleneceğine eminiz. Biz İskenderun olarak her zaman için demokratik yarışta işin insani boyutunu her zaman ön plana çıkardık. Bu konuda ki geçmişimiz son derece olgun ve dolgundur. Yine 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de demokratik duruşumuzu sergileyeceğiz. Ülkemiz için İskenderun için hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.

 

 

   “İskenderun’u Ortak Akıl İle Yöneteceğiz”

 

   Başkan Yaran’ın ardından İskenderun’u ortak bir akıl ile yöneteceklerin ve İskenderun’un marka kent olabilmesi adına gayret göstereceklerini söyleyen Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Biliyorsunuz ki demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi siyasi yaşantıdır. Ben burada diğer aday adayı arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde bu kente hizmet etmek için yola çıktık. Rabbim bizi utandırmasın. Ben burada şu sözü de veriyorum. Bu kentte demokratik yap ne olursa olsun hiç kimseyi ayrıştırmadan, herkesi kucaklayarak, herkesin emeğine ekmeğine saygı göstererek, herkesin üzüntülü ve sevinçli günlerine ortak olmak ve bu kentin yaşam standardını geliştirmek için yani bu kenti ekonomik yönden de canlandırmak için bir yola çıkmış bulunuyoruz. Hatay’ı marka kent yapacağız. Herkesin ekmeğine bir ekmek daha ilave yapacağız. Barışı ve huzuru getireceğiz. Ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum. Hatay Allahın bir lütfu olarak inanın Türkiye’de ilk 5’e girecek. Büyükşehirle diyalog içerisinde, Ankara ile diyalog içerisinde sizler gibi kamu kurumlarıyla birlikte ortak bir akılla bu kenti yöneteceğiz” ifadelerine yer verdi.

 


 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet