Skip Navigation Links

Projelerimiz Hayallerin Üstünde

İskenderun AK Parti teşkilatı 8. Gün Haber'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Politika   A+a-

 

   Ak Parti İlçe Teşkilatından 8. Gün Haber'e Nezaket Ziyareti

   Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İlçe Başkanı İbrahim Yaran ile çok sayıda partili 8. Gün Haber'e nezaket ziyaretinde bulundular. Aday adaylarının da katıldığı ziyarette Vekil Karasayar ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil önemli açıklamalarda bulundular.

   Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar;

   "Şehrin Güzelleşmesi Yerel Yönetimlerin Hizmetlerinden Geçiyor"

   İskenderun'un coğrafyasının bulunduğu konumdan çok daha fazlasını hak ettiğini söyleyen Vekil Karasayar, İskenderun'un denizi ile inci gibi bir kent olması gerektiğini ifade etti. İskenderun'un tozdan topraktan geçilmediğine dikkat çeken Karasayar; "şehir de modern iz bırakacak hiçbir proje yok. vatandaşımız şehre çıktığı zaman, sahile indiğinde, mahalleleri gezdiğiniz zaman huzurlu bir şekilde oturabileceği çocuklarını eğlendirebileceği sosyal bir proje bu şehir de ne yazık ki yok. belediyecilik demek şehrin makyajını arttırmak demek. şehrin mimarisi ile güzelleştirmek demek. biz merkezi hükümet olarak yatırımlar, projelerdi %99'ını bölgeye getirdik. Ama şehrin güzelleşmesi yerel yönetimlerin hizmetlerinden geçiyor. yerel yönetimlerin çalışmalarından geçiyor. Biz Ak Parti belediyeciliğinin olduğu yerde bu hizmetleri görebiliyoruz. insanı huzura kavuşturacak, yaşadığı yerlerde rahatlayacak projeler yerel yönetimlerden geçiyor" şeklinde konuştu.

   "Hatay'a Yapılacak Projelerin %50'si İskenderun'a"

   Gün içerisinde Eski Adalet Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Karasayar, toplantının konusunun Hatay'da yapılması gereken projeler olduğunu ifade edip bu projelerin %50'sinin ise İskenderun'u ilgilendirdiğini belirtti. Vekil Karasayar; "çalışmalarımız, değerlendirmelerimiz devam ediyor. daha eksikliklerimiz var. şuna inanın ki İskenderun Paris'ten daha güzel olacak. yani bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın bunları 5 yılda yapacağız. Bizim bugüne kadar el atıp net sonuç alamadığımız hiç bir proje olmadı" dedi.

   8. Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci - Yazar Gökhan Gökpınar;

        "İnternet Gazeteciliğinin Temelini Sağlam Zeminlere Kurduk"

   Vekil Karasayar'ın ardından İlçe Başkanı İbrahim Yaran'ın 'bu birlik ve beraberlik' bozulmayacak sözlerini hatırlatan 8. Gün Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yazar Gökhan Gökpınar, Ak Parti İskenderun ilçe teşkilatının kenetli bir şekilde hareket etmesen ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik ve beraberliğin sağlanması halinde söylenen projelerin hayata geçmemesi için bir sebep olmadığına dikkat çeken Gökpınar; "bu birlik ve beraberliğin bundan sonra güçlenerek devam edeceğini ben umut ediyorum. Tabi ki sizin çalışmalarınızdan da bizler feyiz aldık. yerel basın son zamanlarda şikayet konusu oldu. şu anlamda 70 gazete var dediler. içerik aynı, haberler aynı. Bizde bundan yola çıkarak yaklaşık 2,5 yıl içerisinde başarılı bir çalışma yürüttük ve bu çalışmanın neticesini aldık. Geniş bir ekip ile birlikte televizyon formatında internet gazeteciliğinin temellerini sağlam bir zemine oturtturduğumuz gibi yaklaşık 1,5 yıldır da televizyon formatında internet gazeteciliği yapıyoruz. haberleri videosunun olması bizler için çok önemli. bunu yaptığımız takdir de İskenderun'un kalitesine de bizim katkı sunacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bizleri örnek alıyorlar. Konya'dan arıyorlar bunun gibi Türkiye'de bir çok ilden arayıp bu işi nasıl yaptığımızı merak ediyorlar. Bizden bilgi istiyorlar. Biz de kendi üzerimize düşeni basın camiasında yapmalıyız. İskenderun'a ve Türkiye'ye hizmet ederken herkes kendi sektöründe üzerine düşeni yaparsa memnuniyet daha iyi olur diye düşünüyorum" açıklamalarına yer verdi.

   Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran;

   "Seyfi Dingil'in Adaylığını İskenderun Belediyesi İle Taçlandıracağız"

   8. Gün Haberin yaratıcısı ve büyütücüsü olan Gökhan Gökpınar'ı ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren AKP İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise; "biliyorsunuz ki seçim süreci içerisindeyiz. 30 Mart 2014 yerel seçimleri memleketimiz için çok önemli. Hatay'ımız için çok önemli. İskenderun için ise çok çok önemli. her seçim mutlaka ve mutlaka büyük kadrolarla ve bu kadroların birlikte hareket etmeleri ile kazan ılınır. seçimlerin olmazsa olmazı budur. Bizler AKP İskenderun teşkilatı olarak birlik içerisinde adayımız Seyfi Dingil arkadaşımızın adaylığını 30 Mart'ta İskenderun Belediyesi ile taçlandıracağız" ifadelerine yer verdi.

   Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil;

          "Projelerimiz Hayallerin Üstünde"

   Son olarak konuşan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise seçim atmosferinin huzur içerisinde geçmesini dileyip; "ben buradan diğer partilerin adaylarına da başarılar diliyorum. tebrik ediyorum. Tabi ki herkes kendince İskenderun'a hizmet etmek istemektedir. Ama biz Ak Parti olarak tecrübelerimizle, Ak belediyecilikle inanın bu kente çağ atlatacağımızı, marka kent yapacağımızı, insanımızın ekonomisini düzelteceğimize yaşam kalitesini, hayat standardını yükselteceğimize ben inanıyorum. ve ekibimizle başımızda Bakanımız ile birlikte Ankara'da ki tecrübesi ve diyalogları ile bir bütün olarak İskenderun'a hizmet edeceğiz. inanın projelerimiz hayallerin üstünde" dedi.

   "Asfalt Belediyeciliği Yapmayacağız!"

   İskenderun'a en küçük bir taş ekleyene bile teşekkür ettiklerini ifade eden Dingil; "Yusuf Bey'de elinden geleni yapmıştır. Ama ben şunu demek istiyorum burada yer altına alınan elektrik tesisatı olsun, genel doğal gaz olsun bunlar tamamen hükümetin projesi. bütçesi ve finansı hükümet tarafından getiriliyor. Bu projeler tamamen bizim hükümetimizin. Su meselesine gelince biz Aslantaş projesinde hükümet olarak demir çelik'e kadar suyu getirdik. Ondan sonra ki proje tabi ki haliyle İskenderun'a geleceği için Yusuf bey su dağıtım şebekesi eski olduğu için orada bir çalışma başlatmıştır. Ama burada da her eve 520 artı KDV bağlantısını biz çok yüksek buluyoruz. Buradan halkımıza da söz veriyoruz. İnşallah geldiğimiz zaman halkımızı rahatlatacağız. bugün kentin o kadar çok eksiklikleri var ki trafik sorunu var. Sosyal yaşam aktivite eksikliği var. Akşam saat 6 olunca 300 bin nüfuslu buy kent karanlığa bürünüyor. Yaşam kalitesi çok düşük. hareket yok. İskenderun'da hayat standartlarını üst seviyeye taşımak lazım. Ekonomiyi canlandırmak lazım. Ben diyorum ki biz geldiğimiz zaman İskenderun belediyesinde asfalt belediyeciliği yapmayacağız" dedi.

 


Projelerimiz Hayallerin Üstünde videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mesut kaya 29 Ocak 2014 Çarşamba
Görüldüğü gibi kimsenin somut bir projesi yok çünkü 5 yıl içerisinde Sayın Yusuf Civelek kendi sil baştan yapmıştır kimsenin cesaret edemediği herşeyi yapmıştır ve şehrin en ufak bir eksiği kalmamıştır.Dolayısıyla hiçbir adayın en ufak bir projesi yoktur!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet