Skip Navigation Links

Spor kardeşliktir..

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ve Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ile birlik de Basketbol Kursu Projesi açılışını gerçekleştirdi

Spor   A+a-

 

    Açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Selçuk Kayhan’ın konuşmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ve Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ile birlikte sporcu adayları pasta kesimini gerçekleştirdiler.

   Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Sosyal Destek programı kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Dörtyol İlçe Müdürlüğümüz 2013 yılında sunduğumuz projelerden Basketbol Kursu Projesi desteklenmeye değer bulunmuş ve 60 bin TL hibe sağlanmıştır. Spor Kardeşliktir sloganıyla hareket eden Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen basketbol kursu 7 ile 14 yaş arası 50 çocuğu kapsamaktadır.

    Özellikle dezavantajlı kesimlerden gelen çocuklar için planlanan kursta 25’er kişilik 2 gurup yapılarak toplumun çeşitli bölümlerinden gelen bu çocukların sporun birleştiriciliği ile kaynaşmaları sağlanması hedeflenmiştir.

    Alınacak spor malzemeleri ile tüm çocuklar bir örnek giyilerek gelir seviyelerinin sahaya yansıması engellenmiş olacak ve yeterli maddi imkâna sahip olmayan çocuklarında birer takımda olsa spor malzemesine sahip olması sağlanmış olacaktır.

    6 ay sürmesi planlanan kurs neticesinde yine kaynaştırılmış takımlar oluşturulacak ve düzenlenecek turnuva ile ortak hedeflerde birleşmeleri sağlanacaktır.

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın kısa konuşmasında bu tür projelerin bizleri mutlu ettiğini ve çocukların gelişimini olumlu etkileyecek bu projelerin devam edeceğini dile getirdi. Daha sonra Taşkın’a proje kapsamındaki sporcu çocuklar çiçek verdi.

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Selçuk Kayhan önümüzdeki dönemlerde de yeni projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Müdürlük olarak amacımız gençlerimizi spor tesislerine çekerek spor becerilerini arttırmak ve gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesini önlemektir. Bu kapsamda bizleri her zaman destekleyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın olmak üzere Kaymakamımız Recep Soytürk’e, Belediye başkanımız Fadıl Keskin’e, projelerimizin her aşamasında destek olan Kaymakamlık Proje Ofisine, Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliğine teşekkür eder saygılar sunarım, dedi.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet