Skip Navigation Links

AKP’den istifa ederek Saadet Partisi'nden Aday

AK PARTİDEN İSTİFA EDEREK SAADET PARTİSİNDEN ADAY OLAN MEHMET ÇİTODAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Gündem   A+a-

 

 Kırıkhan’da Ak Parti Kurucu Başkanı, İl Genel Meclis üyeliği gibi 12 yıldır görev yaparken, AKP’den istifa ederek Saadet Partisi'nden Kırıkhan Belediye Başkan adayı olan Mehmet Çito Hatay Fm’de “Ayhan Gümüşsoy ile Gündem” programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

 
 Ak Partiden neden ayrılıp Saadet Partisinden aday oldunuz sorusuna Mehmet Çito yaptığı açıklamada “Siyasetin içinde bulunuşumuzun amacı memleketimize hizmet etmek. Ak Parti içerisinde iki defa belediye başkan aday adaylığım oldu ama adaylık bir türlü gerçekleşmedi. Herkes, Mehmet Bey partiyi Kırıkhan’da kurdu çok emek ve ciddi hizmetleri var. Kırıkhan’da sevilen sayılan biri, belediye başkanı olması lazım diyerek büyük teveccüh olmasına rağmen partimiz tarafından her defasında siz zaten bizimsiniz hele kenarda bekleyin denildi. Sonradan gelenler daha mı seviliyor bilmiyoruz ama neticede emeğimiz hakkımız olan ve halkımız tarafından istenmesine rağmen bir türlü adaylığımız gerçekleşmedi.

 

 Ak Partiden Saadet Partisi’ne geçmemizi halkımız da gayet normal gördü. Ayrıldı buraya geçti diye bize sitem yok hatta iyi etti hakkı olan belediye başkanlığını burada gerçekleştirecek diye teveccüh büyük. Saadet Partisi Türkiye’nin en temiz partilerinden biridir. Geçmişimizin olduğu bir partidir. Saadet yöneticilerine bizleri geçmişimiz olan bir partiden aday gösterdikleri için de teşekkür ediyorum. İnşallah Saadet’te memlekete olan hizmet sevdamızı gerçekleştireceğiz.

 

 Bu seçim hükümeti seçme genel seçimler değil. Burada halkımız da biliyor ki bu seçimde parti değil adaylar ön plandadır. Bu bir yerel seçim Kırıkhan belediye başkanlığını kim yürütecek bunun seçimi. Diğer adaylarda iyi adaylar olabilir ama her şeyin en iyisini en dürüstünü seçmek gerekir.

 

 Bazı Projelerinden de bahseden Çito İnsanların en hayırlısı insanlara en çok hayrı dokunandır anlayışı 12 yıldır belediye ve çeşitli görevlerde il genel mecliste de görev yaptığımdan bölgeyi en iyi bilen aday olarak en önemli projemiz halkımızla ortak akıl ile belediyeyi yöneteceğiz. Halkımızın bize kolayca ulaşabilecek. İşimizi en küçük bir sorunda bile ciddiyetle İsraf ve gereksiz harcamalardan uzak durarak belediyemizi hep beraber yöneteceğiz. Ne istiyorsunuz diye halkımıza sorup ona göre adam atacağız. Gördüğümüz bazı temel sorunlar mesela trafik sorunu. Trafik ışığı bile olmayan ilçede ciddi trafik sorununu, otopark sorununu çözeceğimiz projelerimizin yanı sıra kapalı semt pazarı, çok amaçlı sosyal tesis, çöp sorunu, doğalgaz konusunda halkımızı bilinçlendirip talebi arttırıp doğalgazı getirmeliyiz. Kentsel dönüşüm ile yeni temiz yeşil bir Kırıkhan oluşturacağız. Daha birçok projeden de bahseden Çito, halkımızı rahatsız edecek ses ve gürültülü gösterişli seçim çalışmalarından ziyade halkımızla birebir çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet