Skip Navigation Links

Mete Aslan’dan MKÜ’ye Ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aslan ve Beraberindeki Heyet Rektör Güder’i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 

 

   Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, kurum yöneticilerine yönelik gerçekleştirmiş olduğu tanışma ziyaretlerini Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i de makamında ziyaret ederek devam ettirdi.

 
 
   Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, MHP İl Başkanı Adnan Akdaş ve partililerden oluşan bir heyetle gerçekleştirdiği ziyarette üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i yapmış olduğu çalışmalardan ötürü tebrik etti. Mustafa Kemal Üniversitesi’nin son yıllarda büyük bir ivme kazandığını dile getiren Aslan, İskenderun ve Antakya yerleşkelerindeki devasa yatırımlarla birlikte üniversitenin çıtasının yükseldiğine vurgu yaptı. Bundan sonraki dönemlerde de çıtanın daha da yükseleceğine olan inancını ifade eden Aslan, Rektör Güder’e çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

 

 

   MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise, Mete Aslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti paylaşarak kendisinin Hatay için gerçekleştirmek istediği projelerinin hayat bulması temennisinde bulundu.

 

 

 

   Ziyaret karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet