Skip Navigation Links

Başkanım, ‘Dik Dur Eğilme, Bu Taraftar Seninle

Mustafa Düzen yayınladığı yazılı açıklama ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın daimi destekçisi olduğunu bildirdi.

Spor   A+a-

 

   İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen;

   “Başkanım, ‘Dik Dur Eğilme, Bu Taraftar Seninle”

   İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Düzen yayınladığı yazılı açıklama ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı  Aziz Yıldırım'ın daimi destekçisi olduğunu bildirdi. Ülkenin zor bir dönemde olduğunu belirten Başkan Mustafa Düzen, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü kimsenin ele geçiremeyeceğini ifade etti.

   Türkiye Kamuoyuna Açık Mektup!

   Türkiye kamuoyuna açık mektup, başlığıyla yazılı açıklama yapan Başkan Düzen; "3 Temmuz süreciyle başlatılan ve tamamen siyasi mülahazalarla Fenerbahçe’mizi ele geçirmeye yönelik Başkanımız Aziz Yıldırım’ı linç ederek hedefine ulaşmaya çalışan işgal operasyonunun son halkası Yargıtay’ca alınan onama kararı olmuştur. Bu operasyonun başkanımız nezdinde tüm Fenerbahçe camiasına yapıldığı kanaatini taşıyoruz.Türk futbolunun yüz akı 107 yıllık yıkılmaz cumhuriyet kalesi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 25 milyonu aşkın taraftarına yapılan bu hayasızca akın bir gün elbet Yüce Türk Milletinden gereken cevabı misliyle alacaktır. Hukuk dışı kararlar, kumpaslar ve iftiralarla hukuk garabeti haline dönüşmüş uygulamalara dair söylemlerin kol gezdiği şu günlerde, Başkanımız Aziz Yıldırım hedef alınarak işletilmeye çalışılan bu işgal ve linç planı işe yaramayacaktır; camia olarak dimdik ayakta kalarak yeniden ve objektif yargılamaistediğimiz bu iftira kampanyasının adil bir şekilde sonuçlandırılması için son nefesimize kadar mücadele edeceğimize Yüce Türk Milleti önünde ant içeriz. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ı bu hak-hukuk mücadelesinde yalnız bırakmayacağız; Son olarak: Başkanım,’’Dik dur eğilme, bu taraftar seninle’’ diyoruz…"dedi.

 

 


Başkanım, ‘Dik Dur Eğilme, Bu Taraftar Seninle videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
korfez 27 Ocak 2014 Pazartesi
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen AKP'li. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı içeri tıktıranlar AKP'li. İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen hâlen AKP ağzıyla Aziz Yıldırıma destek verdiğini söylüyor. Bu ne yaman çelişkidir.İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen gibi zihniyetler olduğu sürece Aziz Yıldırım gibiler hep içeri girecektir.
Cemil güler 22 Ocak 2014 Çarşamba
Başkanlarımmm.....
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet