Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas'ta Saadet Partisi'nden miting gibi açılış

Hatay’da Saadet Partisi Payas İlçe seçim bürosu sevgi seline dönüşen yoğun bir ilgiyle açıldı.

Payas   A+a-

 

   Birbirinden anlamlı pankartların açıldığı seçim bürosu açılış töreninde büyük kalabalığa hitap eden Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan, Allah’ın yardımı ile Payas’ta büyük destanlar yazacaklarını belirterek, değerli adayımız Recep Baysal’ın taşıdığı heyecan ve sizden aldığı sinerji ile seçimi kazanacaklarını Payas halkının adayımıza destek vereceğine inandıklarını bu coşku ile görüyoruz.

 

   Mevcut belediye başkanları görev sürelerinde ne projeleri varsa dökmüşlerdir. Artık Payas’ta değişim ve Milli Görüş belediyeciliği zamanıdır. Payas halkının hayalinde ve gönlünde ne geçiyorsa onu görecektir. Çünkü biz projelerinden öte adayımızın şahsi olarak bugün de yarın da yanındayız kefiliz. Pırıl pırıl adayımız ne şimdi ne seçim sonrası yüz kızartıcı bir işin içinde olmayacak, nerede hayırlı bir hizmet varsa orada göreceksiniz.

 

   Sloganlarla sözü sık sık kesilen Çalışkan, Saadet Partisinin başka partilerle kardeş olduğunu söyleyenlere de seslenerek, “Kardeşsek kardeşlik payımızı istiyoruz. Hem ilçe hem büyükşehirin oylanacağı bu seçimde madem kardeşiz oyunuzu büyükşehirde partinize veriyorsanız ilçelerde kardeşliğin gereği muhakkak bize verin.

 

    Siyasetin ilkesiz adamlarla yapılmayacağını haykıran Çalışkan, “Dün bir partide bugün başka bir partide olan adaylara güvenmeyin. Kim ne hizmet yaptıysa bugüne kadar yapmış olması lazımdı. Geçmişini ve bugünkü yaşantısını bildiğiniz ve yarında güveneceğiniz kimsenin yanında olmak tek çözümdür. Tünel yapacağınıza fabrika açın Antakya İskenderun arası otoban yapın. Seçim büromuzun hayırlı olmasını diliyor adayımızın başkanlığını da şimdiden tebrik ediyorum. İnanıyorum ki adayımız Payas’ı layık olduğu yere taşıyacaktır. Saadet Partimiz Payas ve tüm Türkiye’de gösterdiği direnç azim ve heyecanla Allahın izni ile en iyi neticeye ulaşacaktır” dedi.

 

   Saadet Partisi Payas Belediye Başkan adayı Recep Baysal’da gösterilen ilgi ve sevgi gösterilerine teşekkür ederek, temiz siyaset ve belediyecilik anlayışı ile büyük projelerinin olduğunu belirterek, eğitimci kimliği ile aranızdan biriyim. En azından binlerce öğrenci velime güveniyorum diyerek herkesten oy istedi.

 

   Miting havasında geçen açılışa Saadet Partisi Hatay İl Başkanı ve GİK Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, Antakya İlçe Başkanı Nurettin Hocaoğlu, Payas Belediye Başkan Adayı Recep Baysal, Dörtyol adayı Bestami Avcı, İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, Payas İlçe Başkanı Cuma Arıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş