Skip Navigation Links

İskenderun’da Bir İlk!

İskenderun’a bir ilki getiren Esma Danışmanlık Hizmetleri Neurofeedback (Geri Dönüşüm) ile kentte çığır atlatan bir hizmetin başlangıcına imza attı.

Ekonomi   A+a-

 

    Esma Danışmanlık Hizmetleri;

   “Başarısızlık Yoktur, Henüz Denenmemiş Yollar Vardır”

   İskenderun’a bir ilki getiren Esma Danışmanlık Hizmetleri Neurofeedback (Geri Dönüşüm) ile kentte çığır atlatan bir hizmetin başlangıcına imza attı. Savaş Mahallesi Şehit Pamir Caddesi 4 Nolu Belediye İş hanı Kat 2’ de hizmete açılan Esma Danışmanlık, uzman kadrosu ile de ışık saçtı.

    İskenderun’da Bir İlk!

   Görkemli bir açılış ile hizmete açılan Esma Danışmanlık Hizmetlerinin açılış kurdelesini Türk Kadınlar Birliği Başkanı Canan Gencer ile İskenderun Demir Çelik Lisesi Okul Müdürü Alaattin Kılınç kesti. Gencer ve Kılınç, Esma Danışmanlık Hizmetlerinin İskenderun’da büyük bir eksikliği giderdiğini açıklayıp ‘açılışın hayırlara vesile’ getirmesini dilediler. Kentin tanınmış Eğitimcilerinden Müslüm Kapçak ve Ticaret Dünyasının bilinen ismi Yusuf Murt ortaklığından hizmete açılan Esma Danışmanlık hizmetleri hakkında bilgi veren Kapçak; “Esma Danışmanlık Hizmetleri olarak Neurofeedback (Geri Dönüşüm) ile İskenderun’a bir ilki getirdik. Danışmanlık anlamında aile, eğitim, bireysel, sosyal, kişisel gelişim, siyasi danışmanlık ve yaşam koçluğu hizmetleri bünyemizde yer alıyor. Kısacası sizlere söyleyeceğim başarısızlık yoktur. Henüz denenmemiş yollar vardır” dedi.

   Beyin Dalgalarında Kontrol İçin ‘Neurofeedback (Geri Dönüşüm) Metodu’

    Neurofeedback (Geri Dönüşüm) Metodu ile ilgili bilgiler aktaran Gülden Atasöz ise; “Neurofeedback normalden farklı beyin dalgalarını egzersizle normale çevirmeyi kişiye öğretmeyi hedefleyen bir yöntemdir. Başa yerleştirilen elektrotlarla bireyin beyin dalgalarını gerekli yazılıma sahip bir bilgisayara aktarılır. Program bu dalgaları kullanıcının kolaylıkla algılayabileceği bir animasyona çevirir. Kullanıcı bilgisayar oyunu formatında ki bu animasyonu izlerken oyunu beyni ile kontrol edebilir. Özellikle dikkat eksikliği, odaklanma sorunu hiperaktivite bozukluğu olan kişilerde bu uygulamanın beyin dalgalarında ve davranışlarında olumlu değişikliklere yol açtığı belirlenmiştir” şeklinde konuştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış kokteyl olarak devam etti. Bizlerde Esma Danışmanlık Hizmetlerine başarılar diliyoruz.

 


 

İskenderun’da Bir İlk!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
ırmak 19 Ocak 2014 Pazar
müslüm bey insan ilişkileri güzel bir insan,güzel işlere imza atmışsınız,tebrikler.
ırmak 19 Ocak 2014 Pazar
çok iyi düşünülmüş müslüm beye başarılar
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet