Skip Navigation Links

Kılıçdaroğlu Kimi İşaret Ederse Arkasındayız

CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, “Genel Merkezimiz, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu kimi işaret ederse CHP İlçe Teşkilatı olarak a

Gündem   A+a-

 

   “Civelek Hizmetlerine Devam Edecektir”

  Aile içerisinde bir takım sıkıntıların yaşanabileceğine dikkat çeken Süleyman Uyar; “bu bir aile problemi. Ancak bizim Genel Başkanımız kimi işaret ederse bizler adaylarımızın arkasındayız. Adayımızı en iyi şekilde destekleyeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu yapılanlar partimizi yıpratmaya yönelik yapılan bir takım çalışmalardır. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak büyük aileyiz. Ve her aile de bir takım sorunlar olur” dedi. Mevcut Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in hizmet konusunda İskenderun’a kazanımları olduğunu ifade eden Uyar; “Başkanımız İskenderun’da hizmetlerine devam edecektir. Sayın Civelek hiç şüphesiz ki İskenderun’un çehresini değiştirmiştir” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Hamdi Özgün 17 Ocak 2014 Cuma
Lütfen doğru olalım Süleyman bey,bi soruşturun bakalım Civelek o kadar taşeron firmalara eleman aldırdı ,partinizden kaç adam yerleştirdi..Partiyi sadece seçimden seçime hatırlayan ,seçildiği gün ben partili değilim parti rozetimi çıkarttım,belediye imkanlarını hep kendi çevresine kullanan ve Refik Eryılmaz gibi CHP nin son yıllarda AKP ye karşı en cesur muhalefet yapan bir değerin istifasına neden olan Yusuf Civeleğin neyini destekliyorsunuz.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet