Skip Navigation Links

Hatay’da Aslan Payı MHP’nin Olacak

Hatay’da Aslan payı MHP’nin olacak diyen Mete Aslan, ‘Ben Kazanacağım’ dedi.

Politika   A+a-

 

   Antakya’da On Binlerin Karşıladığı MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan;

   “Hatay’da Aslan Payı MHP’nin Olacak”

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl yönetiminin Antakya Merkez’de düzenlediği aday tanıtım törenin de MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, on binlerin coşkulu kutlamalarıyla karşılandı. Hatay’da Aslan payı MHP’nin olacak diyen Mete Aslan, ‘Ben Kazanacağım’ dedi. İskenderun’dan davul zurna ile karşılanan Mete Aslan, konvoylar eşliğinde Antakya’ya gitti. MHP Hatay İl binası önünde on binlerce vatandaş tarafından ‘Hatay’ın Aslan’ı’ diye karşılanan Mete Aslan, ilk olarak il binasında MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ile il yönetimini ziyaret etti.

   “Çözüm Noktası Milliyetçi Hareket”

   Törende ilk olarak konuşan MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Türkiye’nin sıkıntılı bir dönem içerisinde olduğunu açıklayıp, çözüm noktasının Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söyledi. Türk siyasetinin bir an evvel içerisinde bulunduğu girdaptan kurtulması gerektiğine dikkat çeken Çirkin; “elbette zaman zaman böyle sıkıntılı günler yaşanacaktır. Ama burada siyasi partilerin ortaya koyması gereken tavır milleti ihtilala davet etmektir. Türk siyasetine baktığımız zaman iki kutuplu siyaset görüyoruz. Bu iki kutupta bir kutup Müslümanlığın Atatürk düşmanlığından geçtiğini ilan ediyor. Ya da etmese bunu ima ediyor. Diğer kesim ise iyi bir Atatürkçülüğün neredeyse din düşmanlığından geçtiğini söylüyor. Şunu söylemek istiyorum Milliyetçi Hareket Partisi ne kadar Atatürkçü ise elhamdülillah o kadar Müslümanız. Türk siyaseti bu girdaptan kurtulmalı. Sokakta kavgaya sebep olan siyaset gidecek. Yerine hizmeti, gönüldeşliği esas alan Milliyetçi Hareket gelecek” şeklinde konuştu. Çirkin konuşmalarına son verir iken Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hatay’ın her kesimi ile görüşüp Büyükşehir Adayının belirlendiğini ifade edip sahneye MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’ı çağırdı.

 

   “Kim Olursan Ol Hataylıları Tehdit Edemezsin”

‘Büyük Başkan’ sloganlarıyla karşılanan Aslan, sahneye eşi Zübeyde Aslan ile geldi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın Hatay’da yaptığı konuşmalara değinen Aslan; “sen bakan olabilirsin. Başbakan da olabilirsin. Bulunduğun konum hiç önemli değil. Kimse buralara gelip de Hataylıları tehdit edemez” dedi.

   “Bu Ülkeyi Böldürmeyecek Bu Bayrağı İndirmeyeceğiz”

   Hükümetin Suriye politikasında yanlış yaptığına inandıklarını ifade eden Aslan; “Biz Suriye politikasında hükümetin yanlış yaptığına inanıyoruz. Ulu dere de binlerce insan devletin kontrolünde kaçakçılık yapıyor. Niye bizim hemşerilerimiz sınır ticareti yapamıyor? Biz terörist olmayacağız. Biz Türkiye’nin güçlü silahı olacağız bunun hesabını soracağız. Sen bir Başbakan olarak kalkıp Kürdistan’dan bahsedeceksin… Soruyorum. Anan mı Baban mı oradaydı? Unutmayın. Bütün bu kötü gidişata rağmen bu milleti böldürmeyeceğiz, bu milleti döndürmeyeceğiz, bu bayrağı indirmeyeceğiz. Canımızın pahasına olsa dahi. Buyurun hodri meydan diyorum” şeklinde konuştu.

   “Hükümet Kıblesini Şaşırdı”

   Hükümetin her gün bir kıbleye yöneldiğini söyleyen Aslan; “ Dün bu milleti ayrıştıranlar şimdi birleştiriciyiz diyorlar. Adaletten, yargıdan bahsediyorlar. Bu adaleti kim bozdu. Bu yargıyı kim bu hale getirdi. Adalet Bakanlığı yapıyorsunuz. Biz iftihar ettik hemşerimiz bakan oldu diye. Yalnız diyorum ki ağlama, şikâyet etme hepsinin altında senin imzan var. Ama isteyerek ama istemeyerek. Şimdi kalkıp bize yargıdan bahsediyorsun. Dün cemaat diyordunuz şimdi paralel devletten bahsediyorsunuz. Dün zorla şerefli Türk subaylarını içeri tıktınız. Şimdi haksız yere yatanlarımız var diyorsunuz. Hükümet kıblesini şaşırdı. Allah’ınızı severseniz kıble bir tane olur 3 – 4 tane olmaz. Her gün bu kıble değişir mi?” dedi.

   “Gece – Gündüz MHP’nin Zaferi İçin Çalışacağız”

Son olarak hedeflerinin sadece Hatay Büyükşehir Belediyesi olmadığını ifade eden Mete Aslan; “önemli olan Hatay’da ki tüm ilçelerde zafere ulaşabilmektir. Bizler bunu başaracağız. Ben buna inanıyorum. Dün beraber koşturanlar bugün birbirlerine rakip oldular. Şunu diyorum ben kazanacağım. Milliyetçi Hareket Partisi Hatay’da kazanacak. Kapı kapı dolaşıp tüm gerçekliğiyle her şeyleri vatandaşlarımıza anlatacağız. 30 Mart sabahına kadar gece gündüz demeden Milliyetçi Hareket Partisinin zaferi için çalışacağız” dedi.

 


 

 

Hatay’da Aslan Payı MHP’nin Olacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet